Πάτρα: Από ώρα σε ώρα νέες συλλήψεις

0
66

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει να αρνείται την εγκληματική ενέργεια, σε ό,τι αφορά στον θάνατο των τριών παιδιών της, ενώ αναμένεται η νέα ιατροδικαστική έκθεση για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.
Ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι αναμένουν να δουν αν θα υπάρξει κάποια διαφορετική προσέγγιση και σε ποια στοιχεία θα στηρίζεται.

Ο Στράτος Μαυροειδάκος γγ ειδικών φρουρών, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι έχει ομολογήσει η αδερφή της Πισπιρίγκου ότι αυτή βρήκε πρώτη το μωρό. Επομένως, αν βγει το ιατροδικαστικό πόρισμα για ασφυκτικό θάνατο της Ίριδας, τότε «τα εντάλματα σύλληψης θα είναι θέμα ωρών».

Σχετικά με τον γονιδιακό έλεγχο, ο κ. Παπαδόπουλος διευκρίνισε ότι η εντολέας του δεν ζητά να γίνει εκ νέου, αλλά να ολοκληρωθεί αυτός που έχει γίνει, καθώς έχουν μείνει κάποιες τελευταίες εξετάσεις που πρέπει να γίνουν.

Για το αίτημα αποφυλάκισης, ανέφερε ότι πρέπει πρώτα να συγκεντρωθούν τα κατάλληλα έγγραφα, δηλαδή οι τεχνικές εκθέσεις που θα συνοδεύσουν την αίτηση της κατηγορούμενης.

Σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει τίποτα για την κεταμίνη. Ωστόσο, όπως σχολίασε ο δικηγόρος Γ. Μαρακάκης στον ΣΚΑΪ, η εύρεση της διαδρομής της κεταμίνης είναι απλά ενισχυτικό για το κατηγορητήριο σε βάρος της, καθώς η υπόθεση είναι πολύ καλά «δεμένη».

Σε ό,τι αφορά τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, ο δικηγόρος της είπε ότι «δεν υπάρχει καμία επικοινωνία», με απόφαση του συζύγου. Η ίδια σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο, αλλά λέει πως επί του παρόντος δεν τίθεται αυτό το ζήτημα.

Τέλος, για το αίτημα του Μάνου Δασκαλάκη για εξέταση πατρότητας των δύο πρώτων παιδιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει λόγο για υπερβολή, αλλά δεν έχει θέμα να γίνει τεστ DNA και μετά θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της για προσβολή της ιδίας και της μνήμης των παιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ