Πάτρα – Γιατί δε θα γίνει εκταφή της Μαλένας

0
77

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ των τριών παιδιών της Πάτρας έκανε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Όπως είπε, αναμένεται από εδώ και στο εξής το πόρισμα για την Ίριδα και την Μαλένα, το οποίο θα καταθέσουν οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογριάς εντός 15 ημερών στην εισαγγελία. Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε επίσης πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκταφή της Μαλένας. «Κάτι τέτοιο δε χρειάζεται να γίνει γιατί υπάρχουν ευτυχώς πολλά ευρήματα σε ότι αφορά τη Μαλένα, τα οποία αξιολογούνται αυτή τη στιγμή από τους δύο πραγματογνώμονες. Υπάρχει το βιολογικό υλικό που έχει διασωθεί και ο τοξικολογικός έλεγχος είναι σε εξέλιξη».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Μπαμ διέψευσε την είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα για εύρεση τοξικής ουσίας στη Μαλένα: «Κάτι τέτοιο από τις δικές μου πληροφορίες φαίνεται ότι δεν ευσταθεί, υπό την έννοια ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο τοξικό λογικός έλεγχος».

Τα τρία κορίτσια από την Πάτρα που πέθαναν

Υπάρχουν δυστυχώς κοινά ευρήματα στους θανάτους Μαλένας Ίριδας, τα οποία από τυπώνονται από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν γίνει. Η αξιολόγηση γίνεται από την αρχή προκειμένου να μην υπάρχει περιθώριο νέου λάθους, καθώς είναι προφανές ότι οι δύο πρώτες εκθέσεις έχουν περιπλέκει την κατάσταση και έχουν αποδώσει τους θανάτους σε παθολογικά αιτία, αλλά τώρα όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα ασφυκτικό θάνατο.

Δεν έχουν φτάσει ακόμα οι φωτογραφίες της Ίριδας στην Αθήνα!
Ο Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ξεκαθάρισε πως μέχρι σήμερα, δηλαδή ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μικρής Ίριδας, το τμήμα ανθρωποκτονιών δεν είχε λάβει το CD που περιέχει φωτογραφίες με τα ευρήματα.

«Αυτές οι φωτογραφίες βρίσκονται στο τμήμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Πάτρας, όμως η συγκεκριμένη διεύθυνση για κάποιο λόγο δεν έστειλε αυτά τα ευρήματα στην εισαγγελία», εξηγεί ο ίδιος. Συνεπώς, ο φάκελος με τα στοιχεία που έφτασε στην Αθήνα ήταν ελλιπής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ