Πάτρα: “Η γιαγιά της Ρούλας προσπάθησε να πνίξει τον γιο της στην κούνια”

0
107

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» συνομίλησε και με συγγενικό πρόσωπο της μητέρας από την Πάτρα.

Ο μάρτυρας αναφέρει κάποια τραυματικά περιστατικά που βίωσε η Ρούλα σε μικρή ηλικία, τα οποία θεωρεί πως ευθύνονται για τη συμπεριφορά που έχει διαμορφώσει.

«Θέλω να ξέρετε κάποια γεγονότα που ίσως βοηθήσουν όλους να καταλάβουν την Ρούλα. Ίσως να κατανοήσετε γιατί φαίνεται τόσο ψυχρή. Είναι ένα πονεμένο πλάσμα που μεγάλωσε μόνο του, χωρίς αγάπη. Η Ρούλα και η αδελφή της, Δήμητρα έχουν ένα άσχημο οικογενειακό ιστορικό» ανέφερε.

«Ουσιαστικά από πολύ μικρές είδαν την οικογένεια τους να διασπάται. Τη Ρούλα την άφηναν μικρό παιδί μόνη της χωρίς καμιά φροντίδα, καμιά επίβλεψη, νύχτες ολόκληρες… Αυτό δημιούργησε ένα αγρίμι, ένα παιδί πληγωμένο που αντιδρούσε, που πίστευε ότι εισέπραττε απόρριψη από την ίδια του τη μητέρα. Έτσι προσπαθούσε σχεδόν πάντα να κάνει πράγματα για να τραβήξει την προσοχή. Κάποια στιγμή, την πρόλαβαν στο παρά πέντε γιατί είχε πάρει χάπια», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Υπήρχε και αυτό το βαρύ ιστορικό στην οικογένεια με τον παππού που σκότωσε τη γιαγιά. Ο λόγος, όπως μου έχουν πει και μένα, ήταν ότι την βρήκε να προσπαθεί να πνίξει το μοναχογιό τους στην κούνια. Την κυνήγησε και της έκανε το ίδιο. Η Ρούλα έχει το όνομά της. Δεν νομίζω πάντως πως θα έκανε ποτέ κακό στα παιδιά της», κατέληξε ο μάρτυρας.

newsique.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ