Πάτρα – Η μάνα “κρυφάκουγε” τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

0
69

Ένα άγνωστο περιστατικό που δείχνει την αγωνία της μητέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα. Τη δίψα της, να μάθει όλα όσα λέγονται για εκείνη μαζί φυσικά με το αν υπάρχουν εξελίξεις και νέες πληροφορίες για την πορεία της έρευνας.

Η 33χρονη βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες και συναντήθηκε με τον Απόστολο Λύτρα. Στη συνάντηση ήταν και ο 30χρονος πατέρας, που μέχρι σήμερα την στηρίζει, σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του.
Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (19-03-2022) ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έπιασε συζήτηση με χρήστες του twitter σχετικά με την υπόθεση των τριών αδικοχαμένων παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα. Ο «χώρος» του αστυνομικού συντάκτη μάζεψε το βράδυ του Σαββάτου πολύ κόσμο για τα δεδομένα του Ελληνικού Τwitter, με περίπου 4.000 χρήστες να συμμετέχουν, ενώ λόγω της συμφόρησης, πολλοί αντιμετώπισαν προβλήματα με τη σύνδεση.

Απόλυτα διασταυρωμένες πηγές ανέφεραν, ότι ανάμεσα σε εκείνους που παρακολουθούσαν και άκουγαν τα όσα έλεγε ο δημοσιογράφος ήταν και η 33χρονη μητέρα.

Έμεινε συνδεδεμένη καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης, χωρίς όμως να θελήσει να παρέμβει. Άκουγε τα όσα σχολίαζε ο αστυνομικός συντάκτης και ορισμένες από τις τοποθετήσεις των χρηστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ