Πάτρα: Η μητέρα ενοχλεί βασική μάρτυρα με τηλεφωνήματα τα μεσάνυχτα. Θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα

0
102

Πάτρα: Έτοιμη να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα παρουσιάζεται βασική μάρτυρας της υπόθεσης του θανάτου των τριών κοριτσιών, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να δέχεται ενοχλήσεις από τη μητέρα.

Καθημερινά τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, είναι καταιγιστικά. Οσο προχωρά και η διαδικασία των καταθέσεων, τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι ακόμα πιο συνταρακτικά. Σύμφωνα, ωστόσο, με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», μια από τις βασικές μάρτυρες στην υπόθεση έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς υποστηρίζει πως δέχεται διαρκώς ενοχλήσεις από τη μητέρα των κοριτσιών και το περιβάλλον της.

Η ίδια η μάρτυρας, μιλάει για εμμονή της Ρούλας Πισπιρίγγου μετά από την παρουσία της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η μάρτυρας υποστηρίζει πως δέχεται τηλεφωνήματα ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα, και πως πλέον ετοιμάζεται να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα καθώς η κατάσταση αυτή την έχει τρομοκρατήσει.

Αυτό που δεν έχει γίνει σαφές, ήταν το τι ενόχλησε τόσο τη μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών. Είναι το περιεχόμενο της κατάθεσης που έδωσε η βασική μάρτυρας αυτό που προκάλεσε την εμμονή της μητέρας ή τα όσα είπε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη; Η μάρτυρας, πάντως, αναμένεται να προχωρήσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα και την έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα.

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγγου, παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και τα γραφόμενα για την υπόθεση της Πάτρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ