Πάτρα -Νέες εξελίξεις για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς

0
118

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές. Η σύλληψη της μάνας, Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν με την υπόθεση και τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

Που έμενε η σπιτονοικοκυρά
Το πρωί της Παρασκευής 1/4 στην εκπομπή «Το πρωινό» βγήκαν στο φως της δημοσιότητας νέες εξελίξεις για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς. Η ίδια έμενε στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας και όχι στον πρώτο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μετατρέψει τον πρώτο όροφο σε στούντιο. Εκεί ανέβαινε, έπαιζε μουσική και έγραφε μουσική με την κιθάρα του».

Αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι χρησιμοποιούσαν δυο από τους ορόφους του οικήματος, γεγονός που δεν άρεσε στην σπιτονοικοκυρά και τότε ξεκίνησαν οι μεταξύ τους κόντρες…

«Κυκλοφορούσαν φήμες ότι…»
Το ζευγάρι από Πάτρα έχει προκαλέσει μεγάλη οργή στο πανελλήνιο, καθώς μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου γίνεται ευρέως κατανοητό πως η υπόθεση θα λυθεί σύντομα με πιστοποιημένα αίτια θανάτου. Τη στιγμή λοιπόν, που η γυναίκα κρατείται και επικρατεί τεράστιος εκνευρισμός για την αντίδραση του Μάνου, ένας γείτονας τους σπάει τη σιωπή του.

Θέλοντας να βοηθήσει την έρευνα έκανε αναφορά στο Super Kατερίνα για το σπίτι, που διέμενε το ζευγάρι και μάλιστα δεν έκρυψε την απορία του για την παραμονή τους σε αυτό μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Ο γείτονας άφησε επίσης αιχμές για εξασφάλιση παραχώρησης του διαμερίσματος, χωρίς να είναι ακόμα γνωστός ο τρόπος.

«Ενώ ξέραμε ότι υπάρχουν μακρινοί συγγενείς της δεν ήρθε κάποιος να πουλήσει το ακίνητο ή να βγάλει τη Ρούλα από μέσα. Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι κυκλοφορούσαν φήμες ότι το ζευγάρι είχε εξασφαλίσει συμφωνία για το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς. Τι ήταν αυτή η συμφωνία, εάν θα μπορούσαν να κάθονται μέσα και να εισπράττουν οι συγγενείς δεν το γνωρίζουμε. Η γυναίκα είχε ανάγκη μεγάλης βοήθειας.

Την εξυπηρετούσαν σε όλες. Ο Μάνος διαχειριζόταν τις υποχρεώσεις της τις οικονομικές, πλήρωνε λογαριασμούς, τακτοποιούσε οφειλές αλλά δεν γνωρίζουμε όμως αν υπήρχε πρόσβαση στον λογαριασμό ή αν είχα κάποια κάρτα τραπεζική» είπε μεταξύ άλλων.,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ