Πάτρα: “Στην κηδεία της Τζωρτζίνας δεν πήγα, είχα καταλάβει ότι το έκανε αυτή” – Νέα σοκαριστική μαρτυρία

0
100

Πολλές είναι οι μαρτυρίες για το θρίλερ της Πάτρας από ανθρώπους που γνώριζαν την Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και λεπτομέρειες για την μεταξύ τους σχέση.

Η εκπομπή “Πρωινό” έφερε στο φως της δημοσιότητας ακόμη μία σοκαριστική μαρτυρία σε ό,τι αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

“Όλα έγιναν για τον Μάνο” υποστηρίζει φίλη του πατέρα των παιδιών, η οποία γνώριζε καλά και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Πιστεύω ότι το έκανε μόνο και μόνο για να γυρνάει ο Μάνος, για να την λυπάται, γιατί ο Μάνος μου το είχε πει ότι ήθελε να χωρίσει αλλά δεν μπορώ γιατί την λυπάμαι. Μάλιστα μου είχε πει κιόλας, του είχε πει και η ίδια ότι έχει καρκίνο και ότι το ξεπέρασε και επειδή είχε χάσει το πρώτο παιδί, την Μαλένα, δεν μπορούσε να την αφήσει γιατί την λυπόταν», είπε αρχικά.

«Εγώ πιστεύω ότι τα έκανε όλα για τον Μάνο. Εγώ είχα πάει μόνο στης Ίριδας την κηδεία, στης Τζωρτζίνας δεν είχα πάει. Το είχα καταλάβει ότι το είχε κάνει αυτή. Πίστευα ότι ήταν κοροϊδία. Δεν μπορούσα δηλαδή να την δω μπροστά μου. Και πιστεύω και τα άλλα δύο  -δεν ξέρω αν είναι με τον ίδιο τρόπο- αλλά πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό».

Καταλήγοντας πρόσθεσε ότι «Εγώ αν θα την έβλεπα δεν θα έβγαινε από τα χέρια μου. Στον Μάνο το είχα πει ότι δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας της».

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ