Πάτρα: Το εξωφρενικό ποσό που θα ζητούσαν από τον Λιάγκα η Ρούλα και ο Μάνος

0
104

Την Τρίτη 26/4 έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 μια νέα είδηση αναφορικά με την υπόθεση στην Πάτρα, η οποία φανερώνει για άλλη μια φορά ο χαρακτήρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, το ζευγάρι από την Πάτρα με τα 3 νεκρά κορίτσια.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πελοπόννησος, παράλληλα με την αποκλειστική είδηση του Λιάγκα, γνωστοποιήθηκε πως και οι δύο ετοίμαζαν μια λίστα με αγωγές από τις οποίες θα διεκδικούσαν υπέρογκα ποσά από δημοσιογράφους, που ασχολούνται την περίοδο αυτή με την επικαιρότητα.

Η Πισπιρίγκου και ο Δασκαλάκης διεκδικούσαν χρήματα από αγωγές σε δημοσιογράφους
«Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων. Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις.

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε, ότι δεν ήταν δυνατόν να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από αγωγές, από σένα Γιώργο, από τον Λαμπρόπουλο… Είχαν καταρτήσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και προσέβλεπαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την ώρα που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος.

Είχαν κάνει μια λίστα με 15 ονόματα και ΜΜΕ. Εσύ Γιώργο μου στη λίστα ήσουν για 500 χιλιάρικα. Το κουβέντιαζαν αυτό με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες. Όλοι ήταν εκεί στο πεντακοσάρικο».

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου – Η αποκάλυψη του δικηγόρου της
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να αναφέρει πως ποτέ δεν στέφτηκε να παραιτηθεί από την υπεράσπιση της κατηγορούμενης, η οποία “κάηκε” μόνη της από μερικά λάθη που έκανε.

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει και η θλίψη των ημερών και η όλη κατάσταση που δεν βοηθά. Δεν συνθηκολογεί, δεν πιστεύει ότι δεν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, ωστόσο είναι δύσκολο. Η πάγια θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών, μένει σταθερή από την αρχή μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν ζητήματα που ανακύπτουν από την ημέρα της απώλειας της Τζωρτζίνας.

Πράγματι έχουν προκύψει κάποια ζητήματα και να ελέγξουμε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την κατηγορία. Υπάρχουν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης, έχουμε αναθέσει σε τεχνικούς συμβούλους να συντάξουν το πόρισμα τους για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε ότι η κεταμίνη δεν δόθηκε από την κατηγορούμε».

Αναφορικά με το τεστ πατρότητας και τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη: «Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για αυτή την ενέργεια. Και οι δύο γονείς είχαν υποβληθεί σε γονιδιακό έλεγχο τους τελευταίους μήνες και τότε ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έλεγε ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά. Ένα τόσο σοβαρό ζήτημα θα έπρεπε να τον απασχολήσει νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν καθόλου επαφές στο ζευγάρι. Νομίζω πως υπάρχει ρήξη αλλά στις μεταξύ τους σχέσεις και τις συναισθηματικές και ηθικές απαιτήσεις που έχει ο ένας από τον άλλον. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται τις κατηγορίες και από την πρώτη στιγμή δεν έχει επιρρίψει καμία ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν είχε την ηθική και συναισθηματική στήριξη που θα προσδοκούσε από τον σύζυγό της. Θα καταθέσουμε μήνυση εάν προσφύγει σε τεστ πατρότητας ο Μάνος Δασκαλάκης.

Δεν έχω την απάντησή της για το εάν είναι η ίδια στο παραπλανητικό τηλεφώνημα, είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί της τις προσεχείς ημέρες. Δεν προκύπτει από κάπου ότι είναι έμμεση παραδοχή της κατηγορίας. Θα το χαρακτήριζα ως αφελή και εφηβική συμπεριφορά εάν ήταν εκείνη στο τηλεφώνημα. Προς το παρόν αυτό το τηλεφώνημα δεν είναι μέρος της δικογραφίας.

Δεν σκέφτηκα ούτε μία φορά να παραιτηθώ από την υπόθεση. Βρίσκομαι στη μέση γιατί αυτά που λέει και αυτά που ακούγονται ούτε επιβεβαιώνονται ούτε ούτε διαψεύδονται. Όσοn αφορά στις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, εστάλησαν 27 διαφημίσεις στον υπολογιστή της, τις οποίες δεν άνοιξε ποτέ», ανέφερε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ