Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο ενώ οδηγούσε

0
59

Σε διαθεσιμότητα είναι από την Πέμπτη (11.01.2024) ο οδηγός λεωφορείου στην Κηφισιά, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να έλυνε σταυρόλεξο, ενώ οδηγούσε.

Τον οδηγό του λεωφορείου στην Κηφισιά κατέγραψαν σε βίντεο οι επιβάτες και παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου. Σε δρομολόγιο της γραμμής 523, ο ασυνείδητος οδηγός πατάει γκάζι, χωρίς να κοιτάει τον δρόμο και χωρίς κανένα από τα δύο χέρια του, για λίγα δευτερόλεπτα, να κρατάει το τιμόνι.

«Καμία ανοχή σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, για το περιστατικό.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αναφέρει πως κατόπιν ενημέρωσης από την ΟΣΥ Α.Ε., ο εν λόγω οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες – Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και έλαβε κλήση για Πειθαρχικό έλεγχο. Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήδη από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

«Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών» τονίζεται στην ανακοίνωσή του υπουργείου και επισημαίνεται πως τόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ