Σοκ με τον ήχο που ακούει όποιος παίρνει τηλέφωνο τον Μάνο Δασκαλάκη

0
40

Με το θέμα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα ασχολήθηκε η εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης (05/04) και μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την έκπληξη του για κάτι που αφορούσε τον πατέρα, Μάνο Δασκαλάκη. Όπως είπε ο παρουσιαστής, κάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να του ζητήσει να μιλήσει στην εκπομπή.
Και μπορεί, ο Μάνος Δασκαλάκης να μην απάντησε στην κλήση του Γιώργου Λιάγκα, αυτό όμως που άκουσε ο παρουσιαστής τον εξέπληξε δυσάρεστα. Τι ήταν αυτό; Ο ήχος που ακουγόταν όσο βρισκόταν στην αναμονή μέχρι να απαντηθεί η κλήση του. Συγκεκριμένα ακουγόταν ένα λαϊκό τραγούδι.

«Έπαιρνα το πρωί τον Μάνο για να του πω να βγει στην εκπομπή -δεν το σήκωνε- κι έχει λαϊκό τραγούδι ωραίο. Είναι φοβερό. Το τραγούδι είναι του Νικηφόρου. Έχουν πεθάνει τα παιδιά σου και βάζεις ringtone στο κινητό; Δεν είναι ποινικά κολάσιμο, ανθρώπινα μου κάνει εντύπωση. Τι να πω; Μπράβο! Μπράβο στους ανθρώπους που βρίσκουν το θάρρος, εγώ δεν θα μπορούσα», είπε ξαφνιασμένος ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Μπράβο! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να είμαι έτσι. Ζηλεύω που δεν είμαι έτσι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ