Σοκάρει η ψυχολόγος: “Αν τα παιδιά της Ρούλας ήταν αγόρια…”

0
137

Άτομα σαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου μισούν το θηλυκό γένος γιατί έχουν εξουσιαστεί από μια δεσποτική μητέρα. Η δικαστηριακή ψυχολόγος Χ. Αντωνοπούλου σκιαγράφησε το ψυχολογικό προφίλ της μητέρας των παιδιών από την Πάτρα.

Το ψυχολογικό προφίλ της Ρούλας Πισπιρίγκου επιχείρησε να δώσει η δικαστηριακή ψυχολόγος Χριστίνα Αντωνοπούλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Θανάση Κατερινόπουλου για το αν η προσωπικότητα ατόμων, όπως η Ρούλα, διαμορφώνεται και βάσει των νηπιακών και παιδικών τους χρόνων, η κ. Αντωνοπούλου ήταν άκρως κατατοπιστική.

«Τα άτομα αυτά ζουν σε ένα άκρως τοξικό περιβάλλον. Συνήθως εξουσιάζονται από μια δεσποτική μητέρα και μισούν το θηλυκό γένος», είπε και πρόσθεσε:

«Αναρωτιέμαι κι εγώ αν θα ακολουθούσε την ίδια δράση αν τα παιδιά ήταν αγόρια. Η μάνα εξουσιάζει και αυτό έχει περάσει στο κύτταρό της, με αποτέλεσμα να λειτουργεί κι εκείνη με τον ίδιο τρόπο».

Πάντως, όπως εξήγησε η κ. Αντωνοπούλου δε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τις πράξεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με βάσει το πώς λειτουργεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος, ξεκαθαρίζοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν απολύτως κανένα συναίσθημα και δε δείχνουν κανένα ίχνος μεταμέλειας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ