Τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα δείξουν την αλήθεια. Πιθανά ευρήματα στο τάμπλετ

0
99

Κορυφώνονται οι έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, μετά και τη σύλληψη της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, την περασμένη Τετάρτη.

Στα επόμενα βήματα της έρευνας μάλιστα δεν αποκλείεται η εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας, μετά την αποκάλυψη ότι η μητέρα της τοποθέτησε στο φέρετρό της ένα τάμπλετ, το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να έχει καταγράψει στοιχεία αναφορικά με την προμήθεια και τη χορήγηση της κεταμίνης.

“Υπάρχει ανάγκη να διανοιχθεί ο τάφος της Τζωρτζίνας και να πάρουμε από μέσα το τάμπλετ”, ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά και συνέχισε λέγοντας, κάνοντας την εκταφή μπορούν να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά της για να γίνει ανάλυση και να μάθουν πώς συνέβησαν τα προηγούμενα περιστατικά.
“Η τρίχα έχει την ιδιότητα να μπορεί να μας δίνει την ανάλυση ουσιών σε βάθος χρόνου. Είναι το μόνο βιολογικό υλικό στο οποίο μπορούμε να δούμε ακόμη και πριν 2-3 μήνες αν υπήρχε η χρήση αυτής της ουσίας ή και άλλως ουσιών, με βεβαιότητα”.

Τέλος, ο κ.Λέων ανέφερε πως και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από εξωγενή παράγοντα. “Υπάρχουν σημάδια και τα ευρήματα μιλάνε ξεκάθαρα. Το πανάκι βρέθηκε σίγουρα στο στόμα του βρέφους και αυτό δείχνει την αιτία θανάτου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ