Θρίλερ με το νονό της Μαλένας! Είναι πατέρας του παιδιού της Ρούλας;

0
70

Ο δικηγόρος Κώστας Κρεμμύδας, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» καθώς ο εντολέας του, και νονός της Μαλένας, κατηγορείται ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Κρεμμύδας τοποθετήθηκε σχετικά με τη θύελλα που έχει ξεσπάσει για τον κουμπάρο του Μάνου Δασκαλάκη, που σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πάτρα, ο ίδιος φέρεται να είχε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν είναι μόνο ότι κατηγορούν τον εντολέα μου και νονός της Μαλένας, ότι είχα εξωσυζυγική σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου, το θέμα είναι ότι επεκτάθηκε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, μέχρι που εμπλέκεται και σε εγκληματικές ενέργειες, ότι έχει μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί η ουσία που σκότωσε το ένα τέκνο. Επιπλέον, του καταλογίζουν ότι το ένα παιδί είναι και δικό του. Έχουν κάνει κολάζ τις φωτογραφίες των παιδιών του, και διαδίδονται διάφορα», ανέφερε αρχικά.

«Εξαιτίας της γνωριμίας του με τον Μάνο, βάφτισε τη Μαλένα, αλλά στη συνέχεια είχε ένα πρόβλημα υγείας και μετά τον θάνατο του παιδιού οι σχέσεις ατόνισαν. Αυτή τη στιγμή απειλείται ο ίδιος και η οικογένειά του/ Δυο ρεπορτάζ τον «φωτογράφισαν» ως τον άνθρωπο που είχε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου», συμπλήρωσε.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κλείσει το θέμα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλλει έτσι έναν άνθρωπο», κατέληξε λέγοντας ο κ. Κρεμμύδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ