Θρίλερ στην Πάτρα – Ανατριχιαστική αποκάλυψη – Αυτά είδε η Τζωρτζίνα

0
59

Αποκαλυπτική είναι η κατάθεση της ειδικευόμενης παιδιάτρου στην ανακρίτρια  για όσα της είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κορούλας της, σύμφωνα με την κατάθεση, ομολόγησε στην παιδίατρο ότι το 6,5 μηνών βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του από την Τζωρτζίνα, ενώ μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το είχε βρει η Δήμητρα, με βάση αλλεπάλληλες δηλώσεις της!

Οι δύο αδελφές, εν τέλει κρύβουν πολλά κι έχουν επιχειρήσει να συσκοτίσουν τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή η Ίριδα.

Η «Π» από τις 4 Απριλίου έχει καταγεγραμμένη και μια άλλη συγκλονιστική μαρτυρία, που προέρχεται από τον περίγυρό της οικογένειας Δασκαλάκη:

«Η Τζωρτζίνα όχι μόνο βρήκε νεκρή την αδελφούλα της, αλλά είχε δει κιόλας νωρίτερα τι συνέβη μέσα στην κούνια της κι έφυγε βίαια από τη ζωή το βρέφος»!

Η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει, έχοντας τον τρόμο στα μάτια της και είχε εξιστορήσει τι συνέβη από το βράδυ της Παρασκευής 19ης Φεβρουαρίου 2021 μέχρι το πρωινό της Κυριακής που εκείνη βρήκε την Ίριδα νεκρή.
Οι γονείς της Τζωρτζίνας γνωρίζουν για ποιο λόγο τις επόμενες μέρες ήταν ζωγραφισμένη η φρίκη στα μάτια της 9χρονης κι ενώ οι ημέρες λίγο πριν και αμέσως μετά τον θάνατο της Ιριδας ήταν φορτισμένες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη. Ο Μάνος ήθελε διαζύγιο και η Ρούλα «αντιστεκόταν», γιατί δεν ήθελε να τον χάσει. Από πολλές μαρτυρίες έχει προκύψει ότι είχε «ψύχωση» μαζί του και δεν διανοείτο το ενδεχόμενο να φύγει από τη ζωή της.

Εκείνες τις μέρες, σύμφωνα με αποκαλυπτική μαρτυρία στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» μιας στενής φίλης της Ρούλας, ο Μάνος ήταν βίαιος απέναντι στη σύζυγό του. Η Ρούλα εξομολογήθηκε στη φίλη της ότι «ο Μάνος την έδερνε ανηλεώς μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας»!
Ένα τέτοιο γεγονός σε συνδυασμό με όσα είχαν δει τα ματάκια της 9χρονης κοπελίτσας εκείνο το κυριακάτικο πρωινό πάνω από την κούνια της Ιριδας, ίσως διευκολύνουν τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών να «ξεκλειδώσουν» για τα καλά τον τρόπο που το βρέφος πήγε στον άλλο κόσμο.

Όπως προαναφέραμε, η Τζωρτζίνα ήταν αυτόπτης μάρτυρας του απροσδόκητου θανάτου της αδελφούλας της και της δήθεν προσπάθειας που έγινε με ΚΑΡΠΑ μετά από 4 ώρες να κρατηθεί στη ζωή, ενώ είχε «ξεψυχήσει πολύ νωρίτερα…

Για όσα συνταρακτικά είδε η Τζωρτζίνα, οι περιγραφές της, όπως μαρτυρούν όσοι μίλησαν μαζί της, ξεκινούν απ’ όταν έγινε η προσπάθεια ανάνηψης. Αντίθετα, για όσα είδε το πρωί δεν ήθελε να θυμάται, είχε ρίξει «μαύρη κουρτίνα» από τον τρόμο της, διότι διαισθανόταν τους κινδύνους που αντιμετώπιζε σαν ένα κοριτσάκι που «γνώρισε πολλά» και έπρεπε να πεθάνει. Και σαν ένα κοριτσάκι που είχε υποστεί πολλά.
Μέσα σ’ αυτά τα «πολλά» περιήλθε σε γνώση μας και μια ανατριχιαστική μαρτυρία που δεν θέλουμε να την πιστέψουμε. Προέρχεται από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, το οποίο εμπλέκει άλλα πρόσωπα του ίδιου περιβάλλοντος.

Αν επιβεβαιωθεί η μαρτυρία, θα εξηγηθούν σχεδόν τα πάντα για τα βάσανα της Τζωρτζίνας και για τους λόγους που ήθελε να την «ξεκάνει» η Ρούλα –και ίσως όχι μόνο η Ρούλα!

Το Ανθρωποκτονιών αργά ή γρήγορα καλείται να επαληθεύσει ή όχι, αν η δύσμοιρη Τζωρτζίνα είχε τυλιχtεί από ένα «τριγωνικό πλέγμα» θανάτου γράφαμε στις 4 Απριλίου και κατά τα φαινόμενα είναι κοντά στη λύση του.

nassosblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ