Τι είδε η Τζωρτζίνα που «τάραξε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

0
89

Τα τρία πιθανά ενδεχόμενα για τους λόγους που διέπραξε αυτό το ανοσιούργημα σε βάρος της κόρης η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας, παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δημοσιογράφος, Σπύρος Λάμπρου.
Το πρώτο σενάριο έχει να κάνει με την εμμονή που είχε στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της. Ενδεχομένως να ήθελε, κάνοντας κακό στα παιδιά της να τον εκδικηθεί.

Όμως υπάρχει και ένα πιο εφιαλτικό σενάριο. Αυτό συνδέεται με τις ημερομηνίες που το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και μια σύμπτωση που πρέπει να ερευνηθεί: κάθε φορά που ο Μάνος Δασκαλάκης έφευγε από το σπίτι ή απειλούσε με διαζύγιο, ένα παιδί αρρώσταινε και στη συνέχεια πέθαινε, φέρνοντας και πάλι κοντά το ζευγάρι. Ίσως θεωρούσε, ότι κάθε μεγάλη δυσκολία που είχε να κάνει με το μόνο κοινό που είχαν μεταξύ τους, δηλαδή τα παιδιά, έφερνε μια εφήμερη ανακωχή που ήλπιζε ότι θα διαρκούσε για πάντα.

Το δεύτερο σενάριο για τα κίνητρα της 33χρονης έχει να κάνει με την ακόρεστη ανάγκη που είχε να προσελκύει την προσοχή μέσα από τον οίκτο που προκαλούσε στους άλλους. Ένα τραγικό και μη αναστρέψιμο περιστατικό, όπως μια αρρώστια ή ο θάνατος ενός παιδιού, έστρεφε το βλέμμα όλων των ανθρώπων που ήταν γύρω της πάνω της με την ίδια ενδεχομένως να απολαμβάνει την προσοχή ως πρωταγωνίστρια των δραματικών γεγονότων που ίσως στην πορεία αποδειχθεί ότι εκείνη είχε επινοήσει και εκτελέσει με αριστοτεχνικό τρόπο.

Το τρίτο σενάριο που αφορά στο γιατί το έκανε επικεντρώνεται στην περίπτωση της Τζωρτζίνας. Να οδηγήθηκε στην εγκληματική ενέργεια για να βγάλει από τη μέση το κοριτσάκι που ίσως κάτι είχε ακούσει ή είχε δει και φοβόταν μην αποκαλυφθεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πιθανότητα η Τζωρτζίνα να είδε κάτι που έχει να κάνει με τον θάνατο της έξι μηνών αδερφούλας της, Ίριδας, και γι’ αυτό σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά ξαφνικά να αρρώστησε.

newsique.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ