Τι πήρε η Ασφάλεια από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

0
59

Πάτρα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Ασφάλειας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τι πήραν οι αστυνομικοί μαζί τους. Τους ακολούθησε και η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Το απόγευμα της Παρασκευής (1/4), μετά από παραγγελία του Ανακριτή, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών πήγαν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσία εισαγγελέα. Η επίσκεψη έγινε αιφνιδιαστικά, με τους αστυνομικούς να ερευνούν τα πάντα εντός του οικήματος και να αναζητούν κυρίως στοιχεία που θα αφορούσαν σε ύπαρξη φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι, την πόρτα άνοιξε η αδερφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου. Οι αστυνομικοί έφτασαν λίγο πριν από τις 16:00 και κατά την έρευνά τους απέσπασαν αρκετά στοιχεία τα οποία θα εξεταστούν στη συνέχεια από τους αρμόδιους.

Όπως αναφέρει το Tempo 24, οι αστυνομικοί πήραν από το σπίτι μια τηλεόραση, δυο γεμάτες κούτες, τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο, μια μεγάλη σακούλα με ένα χαλί και ένα κλουβί πουλιών.

Στα αξιοσημείωτα ήταν το γεγονός ότι μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, στο αυτοκίνητο της ασφάλειας μπήκε και η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η οδός Μπιζανίου όπου βρίσκεται το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ