«Το Γιώργο Μαρίνο τον εξαφάνισε ένας φίλος του…Είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε»

0
49

«Ο Γιώργος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε»
Η Άννα Φόνσου είχε αποκαλύψει πως είχε επαφές με τον Γιώργο Μαρίνο πριν την εξαφάνισή του και πως είχε μείνει στο «Σπίτι του ηθοποιού» για ένα διάστημα. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως τον εξαφάνισε ένα φίλος του ο οποίος άρχισε να την «βρίζει» όπως είχε χαρακτηριστικά και η ίδια επειδή ήθελε «ένα δείγμα από τον Γιώργο Μαρίνο».

Για τον αξέχαστο showman μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε για το που βρίσκεται αυτήν την περίοδο.

«Ο Γιώργος Μαρίνος είχε μείνει δύο μήνες στο Σπίτι του Ηθοποιού. Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε παραπάνω γιατί δεν είναι στο καταστατικό μας ο Γιώργος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε.

Τον Γιώργο τον αγαπάω, τον αγάπησα σε αυτούς τους δύο μήνες. Δεν τον ήξερα πριν. Όταν έκανε την εγχείρηση και βγήκε από το νοσοκομείο του λέω “πού να σε πάω τώρα”; Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας! Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει “δεν έχω πού να πάω”. Του λέω “σπίτι σου”. Μου λέει “δεν έχω κανέναν σπίτι μου” και του λέω “έλα στο Σπίτι του Ηθοποιού μέχρι να δούμε”. Τρομερή μοναξιά.

Και μετά έχει έναν φίλο του, του οποίου έχει βαφτίσει και το παιδί πολλά χρόνια και αυτός τον έχει τακτοποιήσει και ο Γιώργος Μαρίνος σαν παράκληση -τουλάχιστον σε μένα – μου είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν» δήλωσε χαρακτηριστικά στους παρουσιαστές της εκπομπής.

Όσο για το τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος, η Άννα Φόνσου σημείωσε πως «έχω μάθει ότι είναι καλά, ότι μένει σε ένα σπίτι και τον περιποιούνται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ