Πισπιρίγκου: Το καναρίνι την πρόδωσε στο μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα στο T-live

0
148

Μια περίεργη κλήση δέχθηκε πριν ένα μήνα περίπου στο κινητό της τηλέφωνο η συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή Τ-Live, Γιώτα Κηπουρού.

Σε αυτή την τηλεφωνική κλήση, μια γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή, έδινε στη δημοσιογράφο διάφορα στοιχεία για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη νέα του σχέση, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι εκείνος και η στάση του που ευθύνονται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σήμερα, μέσα από το Πρωινό μια φίλη της Ρούλας και της Δήμητρας Πισπιρίγκου που άκουσε το συγκεκριμένο ηχητικό ντοκουμέντο, εμφανίστηκε σίγουρη πως πίσω από την αλλοιωμένη φωνή κρύβονται οι δυο αδερφές.

Μετά λοιπόν από αυτή τη δήλωση, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια άλλη παρατήρηση που ενισχύει την άποψη πως το τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο του T-Live έγινε από τις αδελφές Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σχολίασε πως στο μυστηριώδες τηλεφώνημα ακούγεται ένα πουλί, το ίδιο πουλί που ακούγεται και σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Στην κλήση που έκανε η Ρούλα τον Μάρτιο στην Τατιάνα με την φωνή την περιβόητη, ακούγεται ένα πουλί. Το ίδιο πουλί, εκτός αν έχουν τα ίδια πουλιά και είναι οι φωνές ίδιες – τι να πω – ακούγεται και σε μια άλλη τηλεφωνική – κανονική αυτή τη φορά – της Ρούλας. Πόσο λάθος να κάνει το πουλί; Το πουλί μίλησε… Αν όλες οι συμπτώσεις αυτές είναι πραγματικές να πούμε τότε ότι εκείνη που ήρε στην Τατιάνα δεν ήταν η Ρούλα… Αν η Δήμητρα θέλει να το διαψεύσει να βγει να μας το πει» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ