Πάτρα: Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα!

0
124

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών στην Πάτρα. Οι ιατροδικαστικές αναφορές από τις εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας αναμένεται να δώσουν απαντήσεις, ενώ νέες μαρτυρίες φαίνεται ότι έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει ασχοληθεί και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, που μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» έχουν αναδειχθεί νέα στοιχεία στο θρίλερ που παρακολουθούμε τους τελευταίους δύο μήνες.

Η γνωστή δημοσιογράφος μάλιστα αποκάλυψε ότι υπάρχει ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα, ενώ επανέλαβε ότι ένα από τα νεκρά παιδιά δίνει στοιχεία για την υπόθεση. «Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο» λέει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη, σε συνέντευξή της στη Real Life. «Ένα από τα νεκρά παιδιά «φώναζε» από την αρχή από τον τάφο του. Πιστεύω πως οι ερευνητές το έχουν ακούσει» προσθέτει.

Μιλώντας στη Real Life, σημειώνει επίσης ότι κάνει προσεκτικά την έρευνα της χωρίς να ακούει τις σειρήνες, καθώς «ένα λάθος μπορεί να φέρει την ανατροπή». «Όταν ξέρεις ότι έχεις στα χέρια σου απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα και πρέπει να ισορροπήσεις… Είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανατραπεί η έρευνα των Αρχών. Εκτός από ρεπόρτερ, είμαι πάνω από όλα άνθρωπος και μητέρα» προσθέτει ακόμα.

Την ίδια ώρα, με μεγάλη αγωνία αναμένονται οι ιατροδικαστικές αναφορές από τις εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, καθώς δεν λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θα είναι το «κλειδί» στην επίλυση της υπόθεσης. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θεωρείται ότι θα καθορίσουν την πορεία των ερευνών, σε σχέση και με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, οι οποίες διενεργήθηκαν στο πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο πανεπιστημιακό εργαστήριο που διαθέτει η χώρα, όχι μόνο έχουν ολοκληρωθεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», έχουν παραδοθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής. Στις εξετάσεις αυτές φαίνεται ότι περιλαμβάνεται ένα ορατό αποτέλεσμα που από μόνο του είναι ικανό να ξεκλειδώσει την υπόθεση χωρίς να συνδυαστεί με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν, σύμφωνα με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ, πλέον το ενδεχόμενο ο θάνατος τουλάχιστον δύο εκ των άτυχων κοριτσιών να οφείλεται στην λήψη μιας άγνωστης τοξικής ουσίας που προκάλεσε τον σχεδόν ακαριαίο θάνατό τους. Κι αυτό με το δεδομένο ότι τα δύο κορίτσια που πέθαναν αιφνιδίως σε δύο νοσοκομεία δεν λάμβαναν την ίδια φαρμακευτική αγωγή, αφού έπασχαν από διαφορετικά νοσήματα.

Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει μια εικόνα για όλα όσα συνέβησαν, περιμένουν όμως τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές. Συγχρόνως, εξετάζουν τις ημερομηνίες που τα παιδιά πέθαναν και τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα, χωρίς να έχουν όμως κάποιο τρανταχτό στοιχείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και υπήρχαν πληροφορίες για επικείμενες συλλήψεις μέσα στην εβδομάδα, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτό. Οι εξελίξεις όμως γύρω από την πολύκροτη υπόθεση θα τρέξουν και άλλο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Έμπειροι ποινικολόγοι υποστηρίζουν επίσης ότι επειδή η Τζωρτζίνα άφησε την τελευταία της πνοή στην Αθήνα, μπορεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να διαβιβάσει τον φάκελο στην Εισαγγελία Αθηνών και να ζητήσει από εκεί ένταλμα σύλληψης. Νομικοί θεωρούν ότι αυτό είναι πιο πιθανό σενάριο, αφού η πλειοψηφία των μαρτύρων αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας, έγινε στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ