Βόμβα: «Η Τζωρτζίνα είχε δει τον θάνατο της Ίριδας»

0
60

«Ενα παιδί που απομακρύνεται από αυτό που ζει γιατί δεν το αντέχει. Ζωγράφισε δέντρο – κρεμάλα πάνω από παιδί που κάνει κούνια, δήθεν χαμογελαστό.
Και μαύρισε ολόκληρο το κεφάλι ζωγραφίζοντας την μάνα», τόνισε η Χριστίνα Μπογιατζή, περιγράφοντας τα συμπεράσματα που κοινοποίησε από την πρώτη στιγμή βλέποντας τι είχε ζωγραφίσει η 9χρονη Τζωρτζίνα. «Μέσα στην καρδιά της ίδιας ζωγραφιάς, βρίσκεται ένα πουλί- άγγελος» που η παιδοψυχολόγος θεωρεί ότι είναι η αδερφή της Τζωρτζίνας, η Ίριδα, που πέθανε ενώ ήταν έξι μηνών.

«Κατάλαβα ότι η Τζωρτζίνα είχε δει τον θάνατο της Ίριδας», τόνισε η Χριστίνα Μπογιατζή, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Η Χριστίνα Μπογιατζή, με ανάρτησή της προειδοποίησε ότι οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας δείχνουν «φόβο, κυριαρχία και θάνατο». Το ίδιο βράδυ της τηλεφώνησε  η «μητέρα» της Τζωρτζίνας  και την πίεσε να αποσύρει την ανάρτηση και να απολογηθεί.

«Συγγνώμη φυσικά δεν είπα, γιατί ήξερα τι ζητούσε», είπε η Χριστίνα Μπογιατζή.

Η κ. Μπογιατζή προτείνει σε όλους την Κυριακή στις 11.30 να αφήσουν συμβολικά να πετάξουν μπαλόνια στον ουρανό, με αφορμή την άλλη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, «με το σπίτι που φεύγει δεμένο με μπαλόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ