Ξέσπασε η αδερφή του Γιώργου Νταλάρα“Δεν έχει παραδεχτεί ποτέ τη συγγένειά μας”:

0
148

Η Ελένη Νταράλα, σε συνέντευξή της στον Alpha, εξέφρασε τη διαφωνία της με τον αδελφό της, Γιώργο Νταλάρα και αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής δεν έχει παραδεχτεί τη συγγενική τους σχέση.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «διαφωνώ με τις δηλώσεις του κυρίου Νταλάρα και διαφωνώ γιατί θα σας θυμίσω το τραγούδι “Για το καλό μου” και γνωρίζουμε όλοι πόσο καλός άνθρωπος είναι ο κύριος Νταλάρας. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο… είναι φιλάνθρωπος… ασχολείται με όσους τραγουδιστές που ζούσαν την οικογένειά τους τραγουδώντας σε μαγαζιά που τα ονόμαζε σκυλάδικα. Εγώ δε ξέρω τι είναι τα σκυλάδικα. Εγώ ξέρω ότι είχα να κάνω με πολύ καλά αφεντικά. Και ξαφνικά, βλέπω τον κύριο Νταλάρα που προσβάλλει τη νέα γενιά. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός, δεν είναι όπως ήταν παλιά, που τους βλέπαμε επτά φορές την εβδομάδα, υπήρχαν χρήματα, ο κύριος Νταλάρας έκανε τον αριστερό με αριστερή τσέπη και έκανε συναυλίες, αλλά υποτιμούσε πάντα τα μαγαζιά που δουλεύανε κάθε μέρα».

Καταπέλτης η Ελένη Νταράλα για τον Γιώργο Νταλάρα
Όσον αφορά την επίθεση στους δημοσιογράφους και κυρίως σε μία νέα κοπέλα, η Ελένη Νταράλα επεσήμανε «με προσβάλλουν οι απόψεις του. Προσέβαλε ένα κορίτσι που ξεκίνησε τη δημοσιογραφία από τα χαμηλά σκαλοπάτια, όπως όλοι. Θέλω να πω σε αυτό το κορίτσι να μη στεναχωρηθεί, ήταν μια κακή δήλωση και προσβολή. Δε μπορεί να λέει σε μια οικογένεια, που το παιδί της επέλεξε να κάνει αυτό το επάγγελμα, και να το προσβάλλει έτσι. Ας μη μιλάμε με ονόματα. Εσύ ποιος είσαι που προσβάλλεις;».

Η διαφωνία της Ελένης Νταράλα με τον ετεροθαλή αδελφό της
Σχετικά με τη συγγένειά τους, σημείωσε «είμαστε ετεροθαλή αδέλφια. Ο κύριος Νταλάρας, δεν έχει ποτέ παραδεχτεί ότι έχει αδέλφια. Τι να λέμε τώρα; Δε συμφωνώ με τον κύριο Νταλάρα, δε ξέρω ποιος είναι. Διαφωνώ με αυτό το αγόρι, το υπέροχο, που βγήκε και έδωσε απάντηση λέγοντας, “ποιος είμαι εγώ μπροστά στον Νταλάρα”. Μα ποιος είναι ο Νταλάρας;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ