Ζήνα Kουτσελίνη: Η ερώτηση στον Κατερινόπουλο που εξόργισε το Twitter

0
125

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών αξιωματικών, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Το θέμα ήταν ο μυστηριώδης θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα και ο αστυνομικός με τις γνώσεις και την εμπειρία του ανέλυε την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί.

Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στη μεταφορά των οργάνων της Ίριδας από τον πατέρα της – Μάνο Δασκαλάκη – σε ένα παθολογοανατομικό εργαστήριο. Τα όργανα τα μετέφερε ο ίδιος ο πατέρας .

Τότε η παρουσιάστρια ρώτησε τον κ. Κατερινόπουλο εάν εκείνος θα μετέφερε τα όργανα του παιδιού του. Η ερώτηση αυτή προκάλεσε οργή σε τηλεθεατές και χρήστες του Twitter, αφού ο κ. Κατερινόπουλος πριν από 5 χρόνια, έθαψε τον 30χρονο γιο του.

Οργή στο Twitter
Στο Twitter ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων με τους χρήστες να κατηγορούν την παρουσιάστρια για χυδαιότητα για τηλεοπτική καπηλεία, και για έλλειψη τακτ. Κάποιοι μάλιστα έκαναν λόγο για «πανάθλιες ερωτήσεις».

Τον χαμό που έγινε, τον πληροφορήθηκε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής και προσπάθησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις λέγοντας: «Αγαπητοί μου τηλεθεατές εδώ κάνουμε παρέα. Αν θέλετε να αποκόβετε λέξεις και φράσεις, δεν σας τιμά καθόλου. Είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα όταν μιλήσαμε για μεταφορά οργάνων από τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ, ρώτησα ευθέως όλους τους καλεσμένους, αν θα είχαν αυτή τη δύναμη, να μεταφέρουν τα όργανα του δικού τους παιδιού κι έτσι ρώτησα και τον κύριο Κατερινόπουλο. Κύριε Κατερινόπουλε, γιατί έχει γίνει ένας χαμός γιατί εγώ σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση που ρώτησα, ήταν ένα κομμάτι κουβέντας, να το ξεκαθαρίσουμε».

Και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ απάντησε: «Είναι έτσι, κι εγώ ευθέως απαντώ, ότι δεν θα είχα τη δύναμη να μεταφέρω τα όργανα του τεθνεώτος παιδιού μου, αφενός κι αφετέρου είπα ότι το πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποιος τα όργανα συγγενή ανθρώπου που πέθανε κι είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποια δείγματα οργάνων ανθρώπου που είναι εν ζωή για να γίνουν εξετάσεις, κι αυτό είναι απαράδεκτο. Και το πρώτο είναι χειρότερο γιατί μπορεί να υποστεί χίλια δυο πράγματα και κατά τη διαδρομή»

Η Ζήνα εκνευρίστηκε
Μόλις ολοκλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος, η Ζήνα κουτσελίνη πήρε ξανά τον λόγο και εμφανώς εκνευρισμένη είπε προς τον κόσμο: «Αυτοί που σας καθοδηγούν, σας καθοδηγούν λάθος, κι ο νοών νοείτω. Στο παιχνίδι σας δεν παίζω».

newsbomb.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ