Ανατρέπει τα δεδομένα ο παλαιοχριστιανός στην Κορινθία

0
132

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ένας 45χρονος άνδρας από την ορεινή Κορινθία, φέρεται να αποκάλυψε την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της 22χρονης κόρης του κατά τη σύλληψή του, δείχνοντας» τον πατέρα Κλεομένη.

«Η κόρη μου Ευαγγελία-Ελευθερία έχει ένα μωρό ηλικίας 11 μηνών. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο ο όποιος το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται πατήρ Κλεομένης και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αφορά στην κόρη μου και το παιδί της, γιατί δεν με αφορά. Είναι ενήλικη και κάνει ό,τι θέλει», φέρεται να υποστήριξε ο παλαιοχριστιανός, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Ο ίδιος ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, πάντως, διέψευσε πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στις Αρχές. «Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεσή μου», είπε στο Mega και την εκπομπή «Live News».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ