Ο Πατήρ Κλεομένης αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση του με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών

0
187

Στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο πατήρ Κλεομένης απαρνήθηκε απολύτως το γεγονός ότι διατηρούσε οποιαδήποτε σχέση με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που κατοικούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, ενώ υπογράμμισε ότι δεν έχει κανέναν επαφή μαζί τους.

«Αν ο παλαιοχριστιανός έχει πει όλα αυτά, να βγει και να μας πει πού τα ξέρει», ανέφερε ο ίδιος για τον 47χρονο Μανώλη Καλαϊτζιδάκη.

Παράλληλα, ο πατήρ Κλεομένης εκτροχιάστηκε κατά την ώρα που μιλούσε στον τηλεοπτικό αέρα και άρχισε να επιτίθεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα άλλα και στον ίδιο τον παρουσιαστή.

Να σημειωθεί πως ο 47χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε σχετικά με τον πατέρα Κλεομένη και τις πληροφορίες που τον θέλουν πατέρα του βρέφους της κόρης του: «Έχω αναφέρει και από τις τηλεοπτικές εκπομπές ότι όλοι αυτοί που το λένε αυτό θα υποστούν και τις ανάλογες συνέπειες με αγωγές. Και θα αποδείξουν στο δικαστήριο αυτό που λένε και γιατί το λένε».

Όπως είπε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, τον πατέρα Κλεομένη τον γνώρισε πριν από 15 χρόνια. «Έκτοκτε είχε έναν διαφορετικό δρόμο αλλά πολλά μέλη της κοινότητας τον γνώριζαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ