«Ανεπιθύμητη» η Ρούλα στις φυλακές. Αναζητούν ειδικό χώρο για να μην έρχεται σε επαφή με τις υπόλοιπες κρατούμενες

0
41

Αναστάτωση επικρατεί στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θηβών μπροστά στο ορατό ενδεχόμενο να οδηγηθεί εκεί η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απολογία της την προσεχή Δευτέρα στην 18η ανακρίτρια για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece η περίπτωση της φερόμενης παιδοκτόνου έχει θέσει ήδη σε «συναγερμό» τους αρμόδιους της φυλακής, καθώς η 33χρονη θεωρείται «κόκκινο πανί» για τις περίπου 320 κρατούμενες του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος.

Για το λόγο αυτό οι υπεύθυνοι των φυλακών ήδη αναζητούν ειδικό χώρο κράτησης-απομόνωσης προκειμένου και πάντα στην περίπτωση που κριθεί προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου να μην έρχεται σε επαφή με τις υπόλοιπες κρατούμενες για λόγους ασφαλείας.
«Ανεπιθύμητη» θεωρείται όμως η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνται περίπου 165 κρατούμενες. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η ενδεχόμενη προφυλάκιση της στον Κορυδαλλό δεν θεωρείται πιθανή, καθώς εκεί υπάρχουν θάλαμοι και όχι κελιά, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πλήρης προστασία της Ρούλας Πισπιρίγκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ