Μαρτυρία σοκ: Έκαναν «πρόβα θανάτου» στο σκυλάκι τους

0
92

«Σίγουρα εμπλέκονται και οι δύο στον αιφνίδιο θάνατο της σπιτονοικοκυράς». Αυτό ανέφερε ο Χρήστος Ρουγκάλας μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα αφήνοντας σοβαρά υπονοούμενα και για τον ρόλο του πατέρα.
Ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών σημείωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου – κατά την πρώτη συνομιλία της μέσα από τα κρατητήρια – ανέφερε στην ουσία πως «αν πέσω θα σε πάρω μαζί μου». Κατά τον ίδιο η Ρούλα Πισπιρίγκου «τον έχει δεμένο» γιατί – όπως λέει – εμπλέκονται και οι δύο στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

Μίλησε και για τον τρόπο που η Ρούλα Πισπιρίγκου κατάφερε να βρει την κεταμίνη με την οποία δηλητηρίασε το τρίτο και μεγαλύτερο παιδί της – εμπλέκοντας εμμέσως και τον πατέρα.

Έκανε λόγο και για «πρόβα θανάτου», καθώς είχαν ένα σκυλάκι το οποίο ξαφνικά χάθηκε…

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η 69χρονη σπιτονοικοκυρά φοβόταν το ζευγάρι και «δεν ήθελε να πάρει ούτε ένα πιάτο φαγητό από τους ίδιους». Επεσήμανε ότι δεν υπάρχει πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής που έχει εκδοθεί από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, λέγοντας πως σε αυτό αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο γυναικολογικός καρκίνος, υποστηρίζοντας όμως ότι η γυναίκα ήταν σε καροτσάκι, είχε προβλήματα κινητικότητας, αλλά όχι καρκίνο. Δεν υπάρχει νοσηλεία, ούτε θεραπευτική αγωγή σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας είπε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά πως η σπιτονοικοκυρά είχε καρκίνο και μάλιστα πέθανε λόγω αυτού.

«Δεν έπαιρνε ούτε ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο», ανέφερε.

Έκανε την ανιψιά της στο διαδίκτυο
Η 33χρονη φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και να πουλούσε τα πράγματά της μετά τον θάνατο της γυναίκας. Η σπιτονοικοκυρά είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί, επομένως η ανακάλυψη των αιτίων που οδήγησαν στο θάνατό της γίνεται εκ των πραγμάτων εξαιρετικά δύσκολη.

Ο ΣΚΑΙ βρήκε συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με ενδιαφερόμενη αγοράστρια για τα έπιπλα της σπιτονοικοκυράς της, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της. Η Πισπιρίγκου παρουσιάστηκε στο Facebook ως ανιψιά της και έλεγε ότι πουλάει τα έπιπλα της θείας της, τα οποία ήταν ακριβές αντίκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ