Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές την πληροφορία για εισπνοή τοξικού αερίου. Τι λέει ο πατέρας της Τζωρτζίνας

0
25

«Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει» ανέφερε ο πατέρας σε πατρινό μέσο για την πληροφορία πως ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα βγήκε δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα το οποίο έκανε λόγο ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας είναι έγκλημα και οφείλεται σε εισπνοή τοξικού αερίου.

Με αφορμή την παραπάνω δημοσίευση το theBest, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Γιάννη Κόττα, ο οποίος επισήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα.

«Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη» δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, ο κ. Δημήτρης Καράμπελας.

Στο theBest και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος προσπαθεί μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν έχει καταστεί, ακόμα, δυνατό.

«Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει» λέει χαρακτηριστικά.

Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές την πληροφορία για εισπνοή τοξικού αερίου από τη Τζωρτζίνα
Πηγές από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών με βαθιά γνώση του φακέλου της υπόθεσης του αιφνίδιου θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα διαψεύδουν και εκείνοι τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα για εισπνοή τοξικού αερίου που οδήγησε την Τζωρτζίνα στο θάνατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ