Κατιάνα Μπαλανίκα: «Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρήσω»

0
41

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» βρέθηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός, αρχικά, αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, με τον οποίο υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι επί σειρά ετών. Τα τελευταία χρόνια, όμως, κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται και πώς ζει εκείνος.

«Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα πολύ» ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα και σημείωσε για τη «μετάβαση» στη σχέση τους, να γίνουν δηλαδή από σύντροφοι, φίλοι: «Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Έπιασε φωτιά ο Βουτζάς και τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει: “τώρα που με πήρες εσύ τηλέφωνο, δεν με ενδιαφέρει φωτιά και μπούρμπερη” να γίνει. Και έτσι άρχισε η φιλία μας».

 

Όταν ρωτήθηκε για το αν της έχει μείνει κάποια πικρία που ο Γιώργος Μαρίνος «εξαφανίστηκε», εκείνη απάντησε: «Όχι, όταν επιλέγει κάποιος κάτι, το σεβόμαστε. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν είναι καλά. Με προστάτευε όσο ήμασταν στη νύχτα. Ένας μου έδωσε κάποια στιγμή ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί. Ένας άλλος κάτι έκανε και κόντεψε να ρίξει την πόρτα του καμαρινιού. Ο έρωτας δεν έχει στεγανά».

 

Παράλληλα, η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε και για τον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο παρελθόν και η σχέση τους έχει περάσει από διάφορες φουρτούνες. «Του έχω θυμώσει πολύ. Κι όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Όχι, δεν θα τον συγχωρέσω. Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, είναι κενό. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν με λυπεί όταν πρέπει να διαγραφεί. Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει και του έχεις δείξει αγάπη και κάποια στιγμή σου δείχνει ένα μαύρο τοπίο, δεν υπάρχει, σβήνει. Δεν θα χαλάσω τη ψυχή μου εγώ».

Κλείνοντας, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο ΗΒΗ αποκάλυψε πως διατηρεί ακόμα επαφές με την Άννα Παναγιωτοπούλου. «Δικαίωμά της είναι να λέει ότι θέλει. Έχει μια τέτοια καριέρα που μπορεί να πει ότι νομίζει και ότι σκέφτεται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ