Δήμητρα Πισπιρίγκου: Σεξουαλική παρενόχληση σε κοπέλα; Ψεύτικο αντρικό προφίλ στο Facebook;

0
66

Παρέμβαση στο Πρωινό έκανε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, με αφορμή τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή από γειτόνισσα της οικογένειας Δασκαλάκη. Η γειτόνισσα του ζευγαριού Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη σημείωσε ότι η αδερφή της 33χρονης είχε φάκελο στην Ασφάλεια λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Η αδερφή της από ότι μάθαμε έχει κάποιο φάκελο στην ασφάλεια, ο οποίος είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο Facebook σαν άνδρας. Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από όσο ξέρω έγινε ένα δικαστήριο και είναι με τρία χρόνια αναστολή έξω» είπε γειτόνισσα του ζευγαριού στον ΑΝΤ1.

Τι είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο Πρωινό:
Λίγα λεπτά μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Δήμητρα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στο Πρωινό και θέλησε να διαψεύσει τα όσα ακούστηκαν.

«Ειλικρινά γελάω από την ώρα που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου, επειδή το έχω διαβάσει αυτό. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο που είναι καθαρό. Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Ένα δικαστήριο έχω που είναι τροχαίο, στο οποίο μάλιστα δεν ευθύνομαι εγώ. Μας τράκαραν μαζί με τη μητέρα μου» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και προσπαθεί να αποδείξει πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και κανενός παιδιού.

Η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και το πανάκι της Ίριδας
«Αν διαβάσει κάποιος τη δικογραφία, θα καταλάβει πως όταν χορηγήθηκε η κεταμίνη, η Ρούλα δεν ήταν στο δωμάτιο. Έχει γίνει κάποιο ιατρικό λάθος, όχι από δόλο. Ο διοικητής βγήκε είπε ότι δεν χορηγήσαμε, όχι ότι δεν έχουν κεταμίνη. Και οι γιατροί αυτό λένε στις καταθέσεις τους, ότι δεν χορήγησαν, όχι πως δεν έχουν» πρόσθεσε στη συνέχεια η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφορικά με τη χορήγηση κεταμίνης στην 9χρονη.

Όσον αφορά στο πανάκι που βρέθηκε στην Ίριδα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε πως «όταν σήκωσα το παιδί, δεν βρήκα κανένα πανάκι. Το πανάκι το βρήκαν η Ρούλα και ο Μάνος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ