Η Πισπιρίγκου μιλά μέσα από τη φυλακή, για την εξωσυζυγική της σχέση

0
73

Λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ», η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να μεταφέρει τη δική της τοποθέτηση σχετικά με τα όσα λέγονται για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας και την εξωσυζυγική της σχέση.

«Αυτό που ζήτησε να μεταφέρουμε μέσω της εκπομπής ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση που αναφέρθηκε προηγουμένως μέσα στην οικογένεια με τον Μάνο, ζήτησε να διευκρινίσουμε ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός ο οποίος έγινε μπροστά στη Τζωρτζίνα» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και στη συνέχεια, όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε: «Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις… αν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια μέσα στη φυλακή να με βρει κατά πρόσωπο και με ρωτήσει εάν εγώ ήμουν αυτή που σκότωσε τα παιδιά. Μέσα από τη φυλακή δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος είχε κάποιο τρίτο πρόσωπο ή έχει ευθύνες για το θάνατο των παιδιών μου…».

Όσον αφορά στην εξωσυζυγική σχέση, η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε, όπως μετέφερε ο Γιώργος Σόμπολος στο Star: «Είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και αυτό το τονίζω!», ενώ υποστήριξε πως έχει μηνύματα του Μάνου που της λέει ότι «ελπίζω να βρεις έναν καλύτερο άνθρωπο από εμένα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ