Κώστας Χαρδαβέλλας: Έχασε τη φωνή του- Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

0
116

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Παναγοπούλου στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή.

Η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο δημοσιογράφος και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με αυτό.

«Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, άρχισε να βραχνιάζει ξαφνικά μέχρι που έφτασε στο σημείο να σβήσει η φωνή του. Ανησυχήσαμε πάρα πολύ γιατί ο Κώστας είχε δώσει και μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, συνεχίζουμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις. Τελικά υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, θέλει όμως πολλή προσπάθεια και αφωνία», είπε αρχικά η Μαρία Παναγοπούλου.

Και συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο στα ξαφνικά να βυθιστεί στη σιωπή, κάνει θεραπείες, παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Ο Κώστας φοβάται μήπως ο κόσμος ταυτίζει την παλιά του περιπέτεια με αυτό που βιώνει τώρα. Δεν έχει καμία σχέση με την περιπέτεια της υγείας του».

«Του λείπει πολύ η δουλειά, το να βγει έξω να επικοινωνήσει. Αυτή τη στιγμή είναι σαν θηρίο στο κλουβί. Τώρα ανακαλύπτει τη δύναμη της σιωπής. Ο Κώστας για να συνεννοηθεί πρέπει να είναι πάντα κάποιος δίπλα του και αυτό του δημιουργεί εκνευρισμό. Είμαστε 32 χρόνια μαζί και τον έχω ζήσει να παλεύει με τα θηρία. Ακόμη μια φορά έχω εκπλαγεί με τη δύναμη αυτού του ανθρώπου. Ότι σου στέλνει ο θεός βρίσκει τη δύναμη και το αντιμετωπίζεις», κατέληξε η Μαρία Παναγοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ