Νεκρή γνωστή influencer

0
66

Μια νεαρή ινφλουένσερ του TikTok, η Leah Smith, πέθανε σε ηλικία μόλις 22 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους της αλλά και στα εκατομμύρια των ακολούθων της. Την είδηση ανακοίνωσε ο φίλος της μέσα από τη σελίδα της και πολλοί υποστηρικτές της έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους και το θαυμασμό τους για τη δύσκολη μάχη που έδωσε, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη για την ασθένειά της

Έφυγε από τη ζωή στις 11 Μαρτίου και «δεν θα ξεχαστεί ποτέ» όπως έγραψε. «Θέλω να μιλήσουν όλοι για τη Leah και πόσο καταπληκτική είναι και πόσο πολύ βοήθησε τους πάντες. Δεν θα αφήσουμε ποτέ τη Leah να ξεχαστεί» πρόσθεσε στο βίντεο.

Η νεαρή κοπέλα μοιράστηκε τις εμπειρίες της με τη μάχη που έδωσε με έναν σπάνιο καρκίνο, το σάρκωμα του Ewing, το οποίο επηρεάζει κυρίως τους νέους, με τους περισσότερους από μισό εκατομμύριο ακολούθους της στην πλατφόρμα, ανέφερε το BBC. H ίδια διάβαζε ανελλιπώς όλα τα σχόλια που μοιράζονταν μαζί της οι ακόλουθοι κατά τη διάρκεια της θεραπείας της.

«Όποιος είπε κάτι καλό ποτέ, σημαίνει περισσότερα από όσα φαντάζεστε», πρόσθεσε. Ο αδερφός της Liam σχολίασε επίσης το βίντεο «ευχαριστώντας τους πάντες για όλα όσα έχουν κάνει για τη Leah και αυτή την οικογένεια». Ένας οπαδός του TikTok έγραψε: «Leah Smith ήσουν καταπληκτική και τόσο δυνατή».

Η καλύτερή της φίλη Vicky δημοσίευσε μια ενημέρωση για να ευχαριστήσει τους ακολούθους της την υποστήριξή τους, προσθέτοντας: «Αν η αγάπη μπορούσε να την είχε σώσει, θα είχε ζήσει για πάντα και μια μέρα».

Ένα χρόνο πριν από τη διάγνωσή της, η Smith μίλησε ανοιχτά στο TikTok για τη 10μηνη μάχη της με τον πόνο στην πλάτη. Ήταν όμως το ξαφνικό μούδιασμα στο αριστερό της πόδι που έγινε σημείο καμπής, οδηγώντας την να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ