Μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη σε φίλο του, έναν μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας: “Θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο”

0
138

Την αθωότητα της εν διαστάσει συζύγου του διαμήνυε ο Μάνος Δασκαλάκης από τις 29 Ιανουαρίου που “έφυγε” απο τη ζωή και το τελευταίο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα, μέχρι και τις 30 Μαρτίου που συνελήφθη η κατηγορουμένη. Η στάση του αλλάζειόμως όταν αποκαλύπτεται η κεταμίνη.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί μήνυμα που έστειλε σε φίλο του ενάμιση μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε σχόλιο φίλου του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Φίλος του Μάνου αποκάλυψε στο Star: “Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη απο τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger αυτό:

“Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες, ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο.”

Πράγματι το πανελλήνιο συγκλονίστηκε ενάμιση μήνα μετά, στις 30 Μαρτίου, όταν οι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες στη Ρούλα Πισπιρίγκου. Τη γυναίκα που στήριζε λέγοντας μάλιστα σε γνωστούς και φίλους ότι θα είναι με τη Ρούλα μέχρι το τέλος.

Παραμένει άγνωστο όμως, αν με τη φράση θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο εξέφραζε τις υποψίες του για τη σύζυγό του ή πίστευε ότι θα προκύψει ιατρικό λάθος που θα προκαλέσει σάλο.

Υπενθυμίζεται πως όταν οι πληροφορίες μιλούσαν για ευρήματα και ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας εκείνος τα διέψευδε. Όπως φαίνεται σε μηνύματα που είχε ανταλλάξει με δημοσιογράφο του Star στις 21 Μαρτίου, εννέα μέρες πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου:

Δημοσιογράφος: Διαβάζω για ευρήματα στην Τζωρτζίνα.

Μάνος: Aν τα βρείς τα ευρήματα πες τα μου κι εμένα. Προσπαθούμε να βάλουμε μια σειρά σε όλα αυτά και να πάρει ο καθένας τον δρόμο του.

Δημοσιογράφος: Πότε βλέπεις να ξεκαθαρίζει το τοπίο; Tι σου λένε;

Μάνος: Άγνωστο.

Δημοσιογράφος: Aπό αστυνομία;

Μάνος: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Ακόμα και 24 ώρες πριν… συγκλονιστεί το πανελλήνιο, όπως είχε γράψει, εκείνος “έβαζε το χέρι του στη φωτιά” για την κατηγορουμένη .

Δημοσιογράφος: Tι βλέπεις; Πού πάει;

Μάνος: Δεν πάει, αυτό βλέπω…

Δημοσιογράφος: Έχει μεγάλη αξία τι θα δείξει το εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη…

Μάνος: Θα δείξει ότι είναι φάρμακο από τα οποία έπαιρνε η Τζωρτζίνα… Αλλα κανείς δε θα πει ότι είναι θανατηφόρο, γιατί κανένας δεν θα κατηγορήσει τους γιατρούς, γιατί ξέρεις τι γίνεται ε; Tις τελευταίες τέσσερις μέρες τα φάρμακα τα έδιναν οι γιατροί αποκλειστικά. Κανένας δεν το ξέρει αυτό…

Δημοσιογράφος: Aν υπήρξε μεγάλη ποσότητα από κάποιο φάρμακο θα κληθούν οι γιατροί να απαντήσουν γιατί… Αυτό γιατί συνέβαινε;

Μάνος: Γιατί οι σπασμοί πήγαιναν ο ένας πίσω από τον άλλον και δεν μπορούσαν να φέρουν το παιδί σε μια νορμάλ κατάσταση…

Ο Μάνος Δασκαλάκης περίμενε ότι το φάρμακο που θα έδειχναν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας ήταν φαινοβαρβιτάλη, ουσία που είχε χορηγηθεί στο παιδί για την αντιμετώπιση των επιληπτικών κρίσεων.

Η αποκάλυψη της κεταμίνης ήταν η αιτία αλλαγής στάσης.

“Τον πρώτο λόγο στην οικογένεια τον είχε ο Μάνος Δασκαλάκης”

“Πίστευα ότι η Ρούλα είχε το πάνω χέρι στην οικογένεια. Όταν λοιπόν γίνεται η συνέντευξη συνειδητοποιώ ότι το αφεντικό στην οικογένεια είναι ο Μάνος. Η Ρούλα ήθελε διακαώς πολλά πράγματα, εάν ο Μάνος δεν έλεγε το οκ δε γινόταν τίποτα μέσα στο σπίτι”, είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την αποκλειστική συνέντευξη του ζευγαριού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ