Νέες αποκαλύψεις. Πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα την κεταμίνη – Οι ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο

0
58
ektakti eidisi

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι η Αστυνομία ερευνά τις αναζητήσεις που έκανε η μητέρα των τριών κοριτσιών στο διαδίκτυο αφού αυτές ήταν πολλές και διάφορες.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι οι αστυνομικοί δεν περιμένουν η ίδια να παραδεχθεί ότι έκανε τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο αφού αυτό θα την αυτο-ενοχοποιήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου, φαίνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. και υπήρχε άτυπη επίσημη παρακολούθηση των συνομιλιών και των αναζητήσεών της στο διαδίκτυο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο με ύποπτες λέξεις – κλειδιά και προχωρούσε σε αγορές προϊόντων. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το διαδίκτυο είναι ο πρώτος χώρος από όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Υπάρχουν και άλλα ενδεχόμενα με την εμπλοκή και άλλων προσώπων, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το διαδίκτυο είναι από τους πρώτους χώρους που πρέπει να ερευνηθεί.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι θα γίνουν επίσημες άρσεις απορρήτου, ενώ θα συνεχιστούν οι έρευνες για τις αναζητήσεις της.

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί η ενοχή της κατηγορούμενης για τις αναζητήσεις μέσω ίντερνετ και θύμισε τα αντίστοιχα εμπόδια που προέκυψαν στη διαβόητη υπόθεση με την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε σε μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου όταν είχε υπάρξει κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ