Η Ρούλα δολοφόνησε τα παιδιά της αλλά δεν ήταν μόνη

0
115

Ο γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης επέστρεψε στα social media με ανάρτηση γροθιά για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τα social media, o Ηλίας Γκιώνης, ο γνωστός ακτιβιστής, επέστρεψε και έκανε μία ανάρτηση για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με κεταμίνη τη μεγαλύτερη κόρη της, την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ο Ηλίας Γκιώνης σε ανάρτησή του στο Facebook λέει πως «Η Ρούλα από την Πάτρα δολοφόνησε τα παιδιά της με τόσο μακάβριο τρόπο, αλλά δεν ήταν μόνη», ενώ μοιράστηκε με τους ακολούθους του και τα προσωπικά του βιώματα με τον κακοποιητικό πατέρα του.
Η ανάρτησή του για την υπόθεση της Πάτρας

«Η Ρούλα από την Πάτρα δολοφόνησε τα παιδιά της με τόσο μακάβριο τρόπο, αλλά δεν ήταν μόνη. Ήταν παρέα με τις ευλογίες του κράτους και των ανύπαρκτων ελληνικών αρχών και θεσμών. Ο πατέρας μου με κακοποιούσε χρόνια ολόκληρα. Με σάπιζε στο ξύλο από την ηλικία των 7 περίπου, αρκετές φορές χρησιμοποιούσε δερμάτινη ζωή, μπουνιές, κλωτσιές, λιποθυμούσα και ξυπνούσα στα αίματα όσο αυτός έτρωγε το δείπνο του στο τραπέζι και με κοιτούσε γελώντας και μου έλεγε να μην κλαίω γιατί είμαι άντρας.

Από τα 14 με ανάγκαζε να δουλεύω στις δουλειές του και τα χρήματα που εγώ δούλευα τα έβαζε στην τσέπη του, μην παρέχοντας μου ούτε τα βασικά σαν πατέρας για να μπορέσω να ζήσω. Στα 17 με έδιωξε από το σπίτι, πήγαινα Δευτέρα λυκείου, έμεινα άστεγος, άφησα το λύκειο γιατί προτεραιότητα μου ήταν να εργαστώ για να ζήσω και μέχρι σήμερα δεν πήρα απολυτήριο λυκείου.

Ένα ανήλικο παιδί έμεινε στον δρόμο, ένα ανήλικο παιδί κακοποιούνταν συστηματικά από τον πατέρα του και ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να πάρει τηλέφωνο την πρόνοια ή την αστυνομία. Ο πατέρας μου είχε τρία παιδιά και το ένα από αυτά έλειπε από το σπίτι όντας ανήλικο ακόμα και κανένας δεν έψαξε ούτε ρώτησε τον πατέρα μου πού είναι το τρίτο του παιδί.

Ο πατέρας μου δεν μπήκε ποτέ φυλακή, δεν είχε καμία ποινή και όταν με έδιωξε, φρόντισε να λέει στους συγγενείς ότι έφυγα, είμαι αδερφή και πήγα στην Αθήνα να κάνω β…. Τους βόλεψε και αυτούς, έφυγε η π@@@@@@α που αμαύρωσε το όνομα της οικογένειας. Και τόσα χρόνια κακοποίησης όλη μου η οικογένεια και το περιβάλλον έβλεπε τους μώλωπες, τα αίματα, την ψυχολογία μου στα τάρταρα και ένας δεν βρέθηκε να κάνει κάτι.

nassosblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ