Νηστίσιμη πανεύκολη πάστα φλώρα χωρίς μίξερ

0
79

Είναι κλασική, είναι πολυαγαπημένη, είναι αρωματική, είναι αφράτη, είναι τραγανή, είναι τέλεια. Και είναι νηστίσιμη!

Φτιάξτε σήμερα κιόλας αυτή την πανεύκολη πάστα φλώρα του mamafagito.gr, χωρίς μίξερ.

Υλικά
150 ml ηλιέλαιο
150 ml χυμό πορτοκάλι
50 γρ καστανή ζάχαρη
20 ml κονιάκ
1 βανιλίνη
450 γρ φαρίνα
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
400 γρ μαρμελάδα της αρεσκείας σας

Εκτέλεση
Σε μπωλ, ανακατεύουμε με αυγοδάρτη τα 5 πρώτα υλικά. Προσθέτουμε τη φαρίνα και το μπέικιν. Δεν ζυμώνουμε πολύ. Παίρνουμε περίπου τα 3/4 της ζύμης και τα στρώνουμε με τα χέρια μας στη λαδωμένη φόρμα. Απλώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα και τελειώνουμε με τα κορδόνια που φτιάχνουμε με την υπόλοιπη ζύμη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 40-50 λεπτά στους 170°.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here