Ποιες είναι οι διαφορές της online με τις δια ζώσης συνεδρίες διατροφής

0
113

Θες να ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής αλλά δεν προλαβαίνεις ή δεν μπορείς να επισκεφτείς κάποιο διαιτολογικό γραφείο;

Οι online συνεδρίες διατροφής είναι για εσένα!

Αξιοποίησε την τεχνολογία και φτάσε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου! Συνέχισε την ανάγνωση και μάθε τα πάντα για τις συνεδρίες με online διαιτολόγο-διατροφολόγο .

Τι είναι οι online συνεδρίες διατροφής

Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως οι online συνεδρίες διατροφής δεν αποτελούν κάποια τυποποιημένη διατροφή που μπορεί να βρεις στο διαδίκτυο. Αλλά ούτε και κάποια διατροφή που προκύπτει απλά συμπληρώνοντας μια φόρμα που μπορεί να βρεις online.

Πρόκειται για συνεδρίες που πραγματοποιούνται από κάποιον πτυχιούχο διαιτολόγο- διατροφολόγο, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και την κατάλληλη εξειδίκευση που αναζητάς, με την δυνατότητα της εξ αποστάσεως διατροφής.

Δηλαδή με απλά λόγια χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο ώστε να επικοινωνήσουμε με την βοήθεια μιας βιντεοκλήσης και πραγματοποιούμε την συνεδρία μας όπως ακριβώς θα γινόταν αν επισκεπτόσουν το γραφείο.

Διατροφή online ή δια ζώσης

Στην συνέχεια μπορείς να βρεις ένα πίνακα με τις διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις δύο υπηρεσίες.

20221027_165043

Παρατηρείς λοιπόν πως οι συνεδρίες τόσο online όσο και δια ζώσης γίνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Η μόνη διαφορά βρίσκεται στην λιπομέτρηση όπου γίνεται μόνο με επίσκεψη σε κάποιο γραφείο.

Ωστόσο υπάρχει λύση και σε αυτό! Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να αξιοποιήσουμε άλλες μεθόδους για να παρατηρήσουμε την πρόοδο μας.

Η οικιακή μας ζυγαριά και η μεζούρα μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν, πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις του online διαιτολόγου σου.

Καταλήγοντας

Στις μέρες μας λοιπόν όλα είναι δυνατά, η online διατροφή αποτελεί μια υπηρεσία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις επισκέψεις στο γραφείο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον οnline διαιτολόγο-διατροφολόγο που σου ταιριάζει και θεωρείς πως μπορεί να σε βοηθήσει και κάνε τις συνεδρίες σου εύκολα και απλά από την άνεση του σπιτιού σου.

Κατερίνα Νταλέ – Διαιτολόγος, Διατροφολόγος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ