«Ο Μάνος ήταν μπροστά στις κρίσεις της Τζωρτζίνας», λέει η αδελφή της Ρούλας

0
97

Πάτρα: Η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μιλά με υπονομούμενα για το Μάνο Δασκαλάκη και υποστηρίζει απόλυτα την αδερφή της – Η συνέντευξη «φωτιά» της Δήμητρας Πισπιρίγκου στο MEGA

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Τη Δευτέρα (4/3) η 33χρονη μητέρα των παιδιών, πρόκειται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Κι ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στη ΓΑΔΑ, χωρίς να έχει ομολογήσει την πράξη της, νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες κι εξομολογήσεις, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδερφή της 33χρονης, όπως προκύπτει μέσα από τη συνέντευξή της, στηρίζει απόλυτα την κατηγορούμενη, αναφέροντας πως είναι 99% σίγουρη για κάποια πράγματα που έχουν συμβεί.

Η αδελφή της Ρούλας, σε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» αναφέρει και τον Μάνο στις κρίσεις που πάθαινε η Τζωρτζίνα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στις τρεις υποτίθεται από αυτές τις απόπειρες, ο Μάνος ήταν μέσα. Ήταν μπροστά στις κρίσεις που έκανε η Τζωρτζίνα».

Αναφέρει δε, ότι οταν η Τζωρτζίνα έπαθε το τελευταίο επεισόδιο που κατέληξε, μιλούσαν σε βιντεοκλήση, λέγοντας πως αν γίνει άρση τηλεφωνικών κλήσεων θα αποκαλυφθούν πολλά.

 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για την τελευταία δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, στην οποία δεν ονοματίζει την εν διαστάσει γυναίκα του, αλλά την αναφέρει ως κατηγορούμενη: «Δεν είμαι εγώ κριτής, άλλος είναι ο κριτής και βλέπει. Δηλαδή τόσο καιρό που έλεγε όλα αυτά τα καλά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου του είχαμε το πιστόλι στον κρόταφο; Δεν νομίζω. Μίλησα με την Ρούλα γι’ αυτό το θέμα και μου ζήτησε να μην πω το παραμικρό.»

Τέλος, αναφέρει ότι έχει βάσιμες ενδείξεις για το ποιος έχει κάνει ότι έχει κάνει και θα το ψάξει ώστε να γίνουν αποδείξεις.

Διαβάστε τι αναφέρει η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας
Δημοσιογράφος: Δήμητρα, όλα αυτά που λένε, έχουν βγει διάφορα σενάρια, ότι μπαίνετε στο κάδρο εσύ και ο Μάνος. Τα διαβάζεις όλα αυτά, φαντάζομαι…

Δήμητρα: Δεν τα διαβάζω, δεν ασχολούμαι καθόλου από χθες.

Δημοσιογράφος: Φοβάσαι ότι μπορεί να σε στοχοποιήσουν;

Δήμητρα: Γιατί να φοβηθώ; δεν υπάρχει λόγος να φοβηθώ. Όποιος είναι αληθινός δεν έχει λόγο να φοβηθεί.

Δημοσιογράφος: Περίμενες την εξέλιξη με τη Ρούλα;

Δήμητρα: Όχι, όχι…

Δημοσιογράφος: Δεν πήγε ποτέ το μυαλό σου;

Δήμητρα: Ούτε τώρα πάει.

Δημοσιογράφος: Τι πιστεύεις πως έχει γίνει;

Δήμητρα: Δεν μπορώ να σου πω. Θα τα πω όλα αλλού, εκεί που πρέπει. Είμαι σίγουρη για κάποια πράγματα, 99% που έχουν συμβεί και θα φανούν.

Δημοσιογράφος: Υπάρχουν τοξικολογικές, υπάρχει μία ουσία η οποία ανευρέθηκε.

Δήμητρα: Στις πρώτες γιατί δεν ανιχνεύτηκε και ανιχνεύτηκε τώρα που έγινε η επαλήθευση;

Δημοσιογράφος: Εννοείς, στις πρώτες τοξικολογικές; Στις πρώτες τοξικολογικές εντοπίστηκαν κάποια λάθη όπως είπαν οι γιατροί.

Δήμητρα: Α, είπαν οι γιατροί λάθη. Εντάξει, άμα είπαν οι γιατροί…Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα βγει, αυτό είναι δεδομένο. Εμείς την αλήθεια την ξέρουμε…

Δημοσιογράφος: Ποια είναι η αλήθεια;

Δήμητρα: Δεν μπορώ να σου πω, θα την αφήσω να βγει από μόνη της.

Δημοσιογράφος: Γιατί πιστεύεις ότι φτάσαμε εδώ; Γιατί η Ρούλα να είναι στοχοποιημένη και από ποιους;

Δήμητρα: Θες να ονοματίσω τώρα;

Δημοσιογράφος: Ναι…

Δήμητρα: Ξέρεις για ποιους δημοσιογράφους μιλάω. Στα ‘χω ξανά πει. Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι εμμονικοί. Θέλανε ένα εξιλαστήριο θύμα, ε, δεν υπήρχε άλλο. Αν ήταν ο Μάνος εκείνη τη στιγμή εκεί, θα ήταν ο Μάνος, αν ήμουν εγώ θα ήμουν εγώ, αν ήσουν εσύ θα ήσουν εσύ.

Δημοσιογράφος: Για ποιο λόγο ρε συ Δήμητρα, να είναι εμμονικοί οι δημοσιογράφοι όμως;

Δήμητρα: Αυτό το ξέρουν οι ίδιοι και η συνείδησή τους.

Δημοσιογράφος: Κανείς δημοσιογράφος δεν είχε προηγούμενα με τη Ρούλα, μέχρι να σκάσει το θέμα όπως έσκασε, όλοι έλεγαν για μία μάνα που ζούσε το δικό της Γολγοθά.

Δήμητρα: Όχι, όχι δεν το έλεγαν όλοι. Παίζονται φιλίες, παίζονται συμφέροντα, παίζονται πολλά. Είναι κάποια άτομα που ήταν εμμονικοί με τη Ρούλα, που έχουν κάποιες συγκεκριμένες φιλίες και ήθελαν να κινήσουν όλες τις υποψίες προς τα εκεί.

Δημοσιογράφος: Μπορεί να κινήσεις τις υποψίες, αλλά οι εξετάσεις είναι μία τρανταχτή απόδειξη, κατάλαβες;

Δήμητρα: Η Ρούλα, όταν βγήκε το παιδί από εδώ, από τη ΜΕΘ για να πάει στο «Αγλαΐα Κυριακού» ακολουθούσε από πίσω το ασθενοφόρο με τον Μάνο. Την άφησε στο νοσοκομείο, πήρε ο Μάνος όλα τα φάρμακα της Τζωρτζίνας και τα ρούχα γιατί είπαν ότι θα τα δίνουν αυτοί, κατέβηκε ο Μάνος πάλι στην Πάτρα και πέντε μέρες, τέσσερις…πόσες ήταν το παιδί μέσα; Η Ρούλα δεν ξανα βγήκε από το νοσοκομείο. Πού το είχε κρύψει, ό,τι και να είχε πάρει. Πού ήταν, τί ήταν; Δεν ξέρω τι έχει τελειώσει η αδερφή μου και τα έκρυβε τόσο καλά; Ούτε ρούχα δεν είχε μαζί της, φόραγε τα ίδια ρούχα….

Δημοσιογράφος: Από ό,τι όμως έχει ακουστεί σε όλα τα περιστατικά, η Ρούλα ήταν το μόνο άτομο το οποίο ήταν μέσα.

Δήμητρα: Όχι, δεν ήταν σε όλα τα περιστατικά. Στην Τζωρτζίνα στα εννιά επεισόδια, δέκα που λένε ότι είναι ύποπτη για αυτό. Σε δύο ή τρία περιστατικά από αυτά που έκανε η Τζωρτζίνα με τις κρίσεις, ο Μάνος ήταν μέσα στο δωμάτιο, μαζί με τη Ρούλα. Ήταν ο Μάνος που τσακώθηκε με τους γιατρούς γιατί διώχνανε το παιδί άρον άρον.

Δημοσιογράφος: Δεν κατέληξε το παιδί όταν υπήρχε κάποιος άλλος εκεί.

Δήμητρα: Υποτίθεται ότι έχουν γίνει, όπως λένε εννιά απόπειρες, δέκα, δεν θυμάμαι πόσες λένε, κατά της Τζωρτζίνας. Στις τρεις υποτίθεται από αυτές τις απόπειρες, ο Μάνος ήταν μέσα. Ήταν μπροστά στις κρίσεις που έκανε η Τζωρτζίνα. Ήταν μπροστά!

Δημοσιογράφος: Δεν ήταν όμως στους θανάτους, δεν ήταν όταν κατέληγαν τα παιδιά.

Δήμητρα: Δεν μπορεί να το ξέρει κανένας αυτό, αν γίνει μία καλή άρση θα δουν αν ήταν και τι έβλεπε.

Δημοσιογράφος: Πρώτη φορά ακούγεται αυτό, δηλαδή τι εννοείς; Ήταν ο Μάνος εκεί ή του είχε κάνει μία βιντεοκλήση η Ρούλα;

Δήμητρα: Ακριβώς. Όταν η Τζωρτζίνα έπαθε το τελευταίο επεισόδιο που κατέληξε, μιλάγανε σε βιντεοκλήση γιατί ανέβαινε ο Μάνος στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ