«Ο Μάνος και Η Ρούλα παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλο με κάμερες»

0
116

Η λογίστρια και γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μίλησε το πρωί του Σαββάτου (2/4) στον ANT1 – Τι αναφέρει για όσα ακούγονταν μετά από τον θάνατο της Ίριδας αλλά και την σπιτονοικοκυρά τους

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μίλησε η Λίνα Αντωνοπούλου, λογίστρια και γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στην Πάτρα, λέγοντας πως «η γειτονιά ήξερε πράγματα και πιστεύω ότι θα αρχίσει να μιλάει σιγά-σιγά».

Η κ. Αντωνονοπούλου αναφέρει: «Ο Μάνος είναι πολύ ευγενικό παιδί, πολύ ήρεμο, γλυκύτατο παιδί. Η Ρούλα ήταν πάρα πολύ κλειστή σαν άνθρωπος. Το πρόσωπο της ερμήνευε κάτι, πως ήταν το εντελώς αντίθετο από αυτό που ήταν ο Μάνος».

«Όλοι μα όλοι στον πρώτο θάνατο, της Μαλένας, σοκαριστήκαμε. Απλά δεν υπήρχε η υποψία ότι κάτι έχει γίνει. Μετά τον θάνατο της Ίριδας, άρχισε να ακούγεται εδώ στην γειτονιά ότι κάτι γίνεται με την μάνα, αρχίσαμε να λέμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει», συμπλήρωσε η γειτόνισσα.

Στη συνέχεια, η κ. Αντωνονοπούλου έκανε μια δήλωση που προκαλεί προβληματισμό: «Ακούγαμε στην γειτονιά ότι έβαζε ο ένας στον άλλον κάμερες, ότι ο ένας είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε τον άλλον, η Ρούλα τον Μάνο ή ο Μάνος την Ρούλα».

Σχετικά με την σπιτονοικοκυρά, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, αν και όπως είπε η ίδια βρίσκεται στην γειτονιά τα τελευταία 25 χρόνια, η κ. Αντωνοπούλου είπε «Δεν την ξέραμε, δεν έβγαινε έξω η σπιτονοικοκυρά, δεν είχε επαφή με τον κόσμο».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ