«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα εμφανιστεί με καροτσάκι! Είναι αποστεωμένος…»

0
67

Η εκπομπή, Το πρωινό, αποκάλυψε σήμερα, 21 Μαρτίου ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη του οποίου η εκδίκαση την υπόθεσης διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου!

Είναι μια από τις υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο και το δικαστήριο, το οποίο θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες, αναμένεται να ρίξει “φως”.

Ο ηθοποιός έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην ΣΤ πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού στο κελί Ζ1 με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο δημοσιογράφος, Ισίδωρος Φίκαρης ο οποίος ήταν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού αποκάλυψε στο Πρωινό πως πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Πέτρος Φιλιππίδης και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου, είναι στο κελί του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. Είναι σε δύσκολη σωματική κατάσταση, δεν έχει βελτιωθεί η υγεία του. Ο συνήγορος υπεράσπισης πιστεύει ότι θα παρευρεθεί στη δίκη έστω και με καροτσάκι στις 28 Μαρτίου. Ο Πέτρος σηκώνεται μόνο για να πάει τουαλέτα. Είναι αποστεωμένος…»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ