Συγκλονίζει η δασκάλα της Τζωρτζίνας: «Μου έλεγε ότι η αδερφή της είναι…»

0
68

Tι είπε δασκάλα της 9χρονης Τζωρτζίνας – Ποιά η σχέση που είχε με τους γονείς της και τα αδέρφια της σύμφωνα με την ίδια.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε με τη  δασκάλα της Τζωρτζίνας και  αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της 9χρονης, εξαίροντας τη σχέση της με την αδερφή της, Μαλένα: «Ήμουν η δασκάλα της Τζωρτζίνας, στο νηπιαγωγείο το 2019 όταν έφυγε το πρώτο τους παιδάκι, η Μαλένα. Είχαν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, ήταν πολύ αγαπημένες και η Τζωρτζίνα μιλούσε πάρα πολύ για την αδερφή της, ήταν πολύ δεμένες», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν ένα υγιέστατο παιδάκι η Τζωρτζίνα χαρούμενο, ζωηρό και συμμετείχε στα πάντα, ήταν πανέξυπνο παιδί. Όταν έφυγε η Μαλένα, κράτησαν το παιδί δύο μέρες και μετά συμφώνησα ότι έπρεπε να γυρίσει το περιβάλλον του σχολείου. Ήταν κάπως στεναχωρημένο τον πρώτο καιρό, ήθελε να είναι κοντά μου, της κρατούσα το χέρι και μου έλεγε ότι η Μαλένα είναι ένα αγγελάκι στον ουρανό και μας βλέπει από εκεί ψηλά», πρόσθεσε. «Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι το παιδάκι έχει πρόβλημα δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα. Ήταν ένα παιδάκι μέσα στη ζωντάνια, ήταν δεμένη και με τους δύο γονείς της», δήλωσε η δασκάλα της άτυχης 9χρονης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ