Παράνομο ζευγάρι πήρε ταξί για να πάνε σε ξενοδοχείο αλλά ο οδηγός ήταν ο απατημένος σύζυγος της γυναίκας

0
156

Ένα λαϊκό ρητό στην Ελλάδα «Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη» Αυτά τα σοφά λόγια πρέπει να ληφθούν σοβαρά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε κάθε γωνιά του κόσμου και ειδικά στην μακρινή Κολομβία… Καθώς το περιστατικό που ακολουθεί έλαβε χώρα στην μακρινή χώρα της λατινικής Αμερικής επιβεβαιώνοντας και την παραπάνω ρήση.

Παράνομο ζευγάρι κάλεσε ταξί να τους πάει στο ξενοδοχείο
Με πρωταγωνιστές ένα παράνομο ζευγάρι και το νόμιμο σύζυγο της… κυρίας.

Αυτό το παράνομο ζευγάρι, η Yeimy και ο εραστής της Jesus Barrios, είχαν μια μυστική σχέση για περισσότερο από ένα χρόνο. Και οι δύο ζούσαν στη Σάντα Μαρία της Κολομβίας και προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό το πάθος τους με μυστικές ερωτικές συναντήσεις σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

To ταξί δυστυχώς οδηγούσε ο νόμιμος σύζυγος
Σε μια από τις συναντήσεις τους, αποφάσισαν να πάνε να περάσουν μια νύχτα σε ένα ξενοδοχείο και για να μετακινηθούν εκεί, κάλεσαν ένα αυτοκίνητο Uber. Αυτό που δεν γνώριζαν ήταν ότι ο σύζυγος της Yeimy, ο Leonardo, είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο ενός φίλου προκειμένου να εργαστεί ως οδηγός για την εταιρεία Uber.

Μόλις μπήκαν στο αμάξι, ανακάλυψαν με έκπληξη την παράξενη έκβαση της κατάστασης, ενώ ο σύζυγος προσπαθούσε να κατανοήσει την σοβαρότητα της κατάστασης με τα μάτια γουρλωμένα.

Σε κάποια στιγμή, όλοι βγήκαν έξω από το αυτοκίνητο με ένταση και οι δύο άνδρες άρχισαν να πλακώνονται! Περαστικοί ανέφεραν ότι τα χτυπήματα που αντάλλαξαν ήταν άγρια και κατέληξαν να κυλιούνται στο έδαφος πολεμώντας! Ένας για την αξιοπρέπειά του και ο άλλος για την επιβίωσή του!

Ο εραστής και η γυναίκα κατάφεραν να δραπετεύσουν τρέχοντας από το σημείο. Δεν ξέρουμε τι συνέβη μετά, αλλά συμπαραστεκόμαστε στον Leonardo, που δούλευε σκληρά σε 2 δουλειές.

Εκτός από το γεγονός της απιστίας, η ατυχία του είχε και συνέχεια καθώς χάνει το επιπλέον εισόδημα από την Uber, αφού παραβιάστηκε η συμφωνία τους που απαγορεύει σαφώς τη χρήση άλλου αυτοκινήτου από τον οδηγό.

newsique.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ