Πανικός στον “Εκατομμυριούχο”. Η χειρότερη ερώτηση στην ιστορία του παιχνιδιού

0
157

Ο Jeremy Clarkson, ο γνωστός παρουσιαστής της Βρετανικής εκδοχής του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού γνώσεων “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος”, ετοίμασε μια ερώτηση που έθεσε σε δοκιμασία τον νου του διαγωνιζόμενου. Ο εν λόγω διαγωνιζόμενος, με μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να απαντήσει σωστά, ξεπερνώντας το “φράγμα” των 100.000 λιρών.

Συγκεκριμένα, ο Glen Bunn εμφανίστηκε στην εκπομπή του ITV τον Αύγουστο του 2021 και από την αρχή έδειξε τη δυνατότητά του, κάνοντας μια εξαιρετική εκκίνηση. Ωστόσο, τα πράγματα δυσκολεύτηκαν όταν έφτασε στην ερώτηση των 64.000 λιρών.

αρχείο λήψης

Glen Bunn: Πορεία “Εκκατομυρίων“
Ο Κλάρκσον ακούγεται να διαβάζει από το μόνιτορ: «Από την τελετή απονομής των βραβείων του 2000 και μετά, το Όσκαρ Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας δεν κέρδισε ποτέ γυναίκα της οποίας το επώνυμο αρχίζει με ποιο από αυτά τα γράμματα»;

Φυσικά, με αυτή τη διατύπωση, και μαζί με το τρακ της δημόσιας εμφάνισης, ο παίκτης έπαθε «κοκομπλοκο» . Οι απαντήσεις πολλαπλής επιλογής ήταν μεταξύ G, K, M και W. Σε εκείνο το σημείο ο Γκλεν παραδέχτηκε ότι το μυαλό του «σκάλωσε». Έτσι, μη γνωρίζοντας τι να κάνει, στράφηκε προς τη λύση του τηλεφώνου. Ωστόσο, ο φίλος του δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει καθόλου και συνεπώς έπρεπε να πάρει την τελική απόφαση μόνος του.

Έχοντας φτάσει τις 32.000 λίρες, ο Γκλεν θα έπεφτε πολύ πιο κάτω αν έκανε λάθος στην απάντηση, αλλά αποφάσισε να τα ποντάρει όλα στο Α, δηλαδή στο G.

Μετά από πολλά δευτερόλεπτα αγωνίας, όπως συνηθίζεται στον Εκατομμυριούχο, το πολυπόθητο πράσινο άναψε στην οθόνη. Πράγματι, ήταν το γράμμα G, καθώς οι ηθοποιοί ήταν οι Nicole Kidman, Frances McDormand, και Kate Winslet είχαν κερδίσει Όσκαρ και τα επίθετά τους ξεκινούσαν από τα άλλα γράμματα. Εκστασιασμένος, ο Γκλεν έφυγε από το τηλεπαιχνίδι με 125.000 λίρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ