Σοκ! Αγνώριστη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Δείτε τη φωτογραφία που έχει διαρρεύσει και σχολιάζεται έντονα

0
288

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, της οποίας η δίκη για το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, συνεχίζεται, φαίνεται να έχει χάσει ανησυχητικά πολλά κιλά.

Χθεσινή φωτογραφίες της από το δικαστήριο κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων και σχολιάζεται έντονα.

Δείτε την φωτογραφία:

-1123-664x698

Η δίκη Πισπιρίγκου συνεχίζεται
Με επίθεση στον Ανδρέα Ηλιάδη ξεκίνησε η 9η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για την θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Αυτός είναι πίσω απ’ όλα, έχει ανάγκη από δημοσιότητα» φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην έδρα με την πρόεδρο να την ρωτάει «Γιατί ήθελε να χρησιμοποιήσει εσάς και τη δική σας υπόθεση;».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ερώτημα αυτό απάντησε: «Για να πει ότι ανακάλυψε το σύνδρομο Μινχάουζεν στην Ελλάδα».

«Η Τζωρτζίνα θα δικαιωθεί όταν βγει η αιτία θανάτου. Η Τζωρτζίνα πέθανε από κάποια αιτία. Πρέπει να βρω την αιτία. Γι’ αυτό και έχω απευθυνθεί στο εξωτερικό» πρόσθεσε η κατηγορούμενη.

Σημεία από την απολογία της Πισπιρίγκου στη δίκη
Στη συνέχεια ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας κατέθεσε στην έδρα μερικά από τα αιτήματα της κατηγορούμενης.

Πρόεδρος: Να κάνουμε μια μικρή διακοπή..

Κούγιας: Μισο λεπτό θέλω να κάνω μερικά αιτήματα

Κουγιας: Το ένα είναι αυτό το κείμενο.. να θεωρηθεί ως αναγνωστέο..

Πρόεδρος: θεωρείται.. είναι άρθρο της εφημερίδας Vanguardia από τη Βαρκελώνη..

Κούγιας: Σας δίνω και ένα νέο έγγραφο.. τι είναι αυτό..

Μπάκα (Συνεργάτιδα Κούγια): είναι νέα επιστολή της καρολα βινουεσα ..

Κούγιας: Πάμε στα αιτήματα.. θέσατε ερωτήματα για τη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας…

Μπακα: Όχι ….για το Καραμανδάνειο ….

Πρόεδρος: Είναι αίτημα διενέργειας αυτοψίας.

Κούγιας: Για το Παίδων είναι.. για την τελευταία μέρα.. πρέπει να γίνει αυτοψία για να δούμε τις αποστάσεις από το δωμάτιο μέχρι το χώρο νοσηλευτών μέχρι τους γιατρούς, που είναι ο τοίχος, που είναι το τζάμι… Θέλω επίσης να διαμαρτυρηθώ εντόνως. Δεν μπορεί δικαστής η εισαγγελέας να ειρωνεύεται. Να φέρεται με τρόπο που δείχνει υποκειμενικότητα. Εδώ η ειρωνεία χτες ξεπέρασε τα όρια.. άφησα το δικαστήριο ελεύθερο σε μια μαραθώνια ένατη μέρα.. να φτάσουμε στο σημείο να ερωτάται γιατί έκανε έρωτα με το Δασκαλάκη..

Ένταση μεταξύ συνηγόρου, Αλέξη Κούγια και Προέδρου
Πρόεδρος: Γιατι το ρώτησα με ρωτάτε;

Κούγιας: Για να φανεί ότι είναι αναίσθητη..

Πρόεδρος: Δεν σας τα είπανε καλά.. εμείς ρωτήσαμε γιατί έπρεπε να το γραψει στα μηνύματα

Κούγιας: Αυτό δείχνει Ενοχή ανθρωποκτονίας;

Πρόεδρος: Οι ερωτήσεις γίνονται για να διευκρινίσουμε

Κούγιας: Τι σχέση έχει αν πήρε διαζύγιο και πόσες αναβολές πήρε.. είχε αναλυτικά πόσες αναβολές δόθηκαν στο διαζύγιο.. τι σχέση έχει αυτό;

Πρόεδρος: Αν δεν ήθελε να απαντήσει..

Κούγιας: Τι να θέλει.. είναι ιερά εξέταση αυτή δεν είναι ερώτηση.. είναι πρωτοφανής η δίκη, θα μείνει στην ιστορία.. έχω καταλάβει ποια είναι η πρόθεση σας.. γι’ αυτό έκανα και την πρώτη αίτηση εξαίρεσης στην καριέρα μου.

Κούγιας: Οι χειρότεροι εκτελεστές, οι χειρότεροι μαφιόζοι.. ποτέ κανείς δεν έχει τέτοια συμπεριφορά.. κάνετε 9 μέρες απολογία και δεν κάνατε δεκτό να εξετάσω το Ράικο.. και ρωτάτε σαν κουτσομπόλες της γειτονιάς..

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου
Λίγο πριν την μία το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορούμενη να ζητάει αρχικά «συγγνώμη» για τις εκρήξεις της και στη συνέχεια να «θέλει απαντήσεις» για την κόρη της, επισημαίνοντας πως όσα περιέγραψε όλες αυτές τις ημέρες τη «στοιχειώνουν».

«Σας ευχαριστώ για το χρόνο που μου δίνετε. Θέλω να σας πω δυο πράγματα σχετικά με όλη την διαδικασία και ο,τι έχει συμβεί με το παιδί μου.» είπε.

«Ήταν πολλές οι μέρες της απολογίας. Αρχικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη για κάποιες στιγμές έντασης γιατί καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολη η θέση που βρίσκομαι. Είναι πράγματα που είναι πάρα πολύ δύσκολα…»

«Όχι που θέλω να ξεχάσω. Που με στοιχειώνουν. Είναι όλα τα παιδιά μου το ίδιο. Εδώ μιλάω αποκλειστικά για την Τζωρτζίνα.»

«Όλο αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να έχω άσχημο χαρακτήρα. Μπορεί κάποιοι να μην τους αρέσει το πρόσωπο μου. Μπορεί να είμαι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου όμως έχω κατηγορηθεί για ένα αδίκημα που για μια μάνα είναι ο,τι χειρότερο για μια μάνα. Προσπάθησα να μιλήσω ως μάνα της Τζωρτζινας.»

«Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα, δεν θέλω να προσθέσω. Αυτό που θέλω επειδή στην δικαιοσύνη απευθύνθηκα για τον θάνατο της Μαλένας και απευθύνομαι και τώρα σε εσάς να δικαιωθεί το παιδί μου. Και να ξεκαθαρίσω δεν σημαίνει αθώωση.»

«Ελάτε στην θέση μου όλοι. Αν ήταν το δικό σας παιδί. Αν ήταν το αίμα του δικού σας παιδιού. Θέλω απαντήσεις. Θέλω να μάθω τι έχει γίνει. Ευελπιστώ να με βοηθήσετε να βρω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ