Σταμάτης Γαρδέλης: Πού βρίσκεται σήμερα μετά το εξιτήριό του από το Δαφνί

0
169

Ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στην ψυχιατρική κλινική «Δαφνί» έπειτα από δική του πρωτοβουλία.

Από τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, υπήρξε μία αναφορά ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης έλαβε εξιτήριο από την κλινική. Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στο Happy Day, είπε ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης πήρε εξιτήριο από από την κλινική και πλέον είναι στο σπίτι του.

Ο αδερφός του Σταμάτη Γαρδέλη, Παναγιώτης, είχε μιλήσει τις προηγούμενες μέρες στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του.

«Με έχει συγκινήσει το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος εδώ μέσα… δεν ξέρω έξω τι γίνεται… Είμαι καλά, είμαι σε μια οικεία και μια σταθερά κατάσταση, με μια περιφρουρούμενη κατάσταση, έχω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους ψυχολόγους… Με έχει εντυπωσιάσει ο ζήλος, όχι που δείχνουν μόνο σε μένα, αλλά γενικά, που υπερβάλλουν και εαυτόν. Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια περιφρουρημένη κατάσταση, αισθάνομαι τη σιγουριά των επιστημόνων δίπλα μου και ξεκουράζομαι. Δηλαδή, έχω μπει σε έναν ρυθμό…

Κάποιες σκοτεινές, μαύρες, δυσοίωνες σκέψεις έχουν λίγο μείνει στην άκρη. Έχω ανακαλύψει… πώς να το πω τώρα, έτσι… το νόημα της ζωής, μέσα από τις πάρα πολλές συνεδρίες που έχω κάνει, έχει… σαν να έχει ξαναγεννηθεί μέσα μου μία διάθεση…

Μου δίνει πολύ δύναμη και κουράγιο η αγάπη του κόσμου, που τη βλέπω και από εδώ και από τους επισκέπτες που έρχονται στους ασθενείς και από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τους ανθρώπους όλους που εργάζονται σε αυτό το ψυχιατρικό ίδρυμα, το οποίο είναι πολύ παρεξηγημένο, τελικά και αναθεωρώ πάρα πολύ τις απόψεις μου, όταν σκεφτόμουν κάθε φορά που πέρναγα από εδώ προς τα κάτω…το Δαφνί… ότι είναι ένα τρελάδικο. Ε, λοιπόν το Δαφνί δεν είναι ένα τρελάδικο με την τρέχουσα, απλή έννοια. Το Δαφνί είναι μια ανώτερη ψυχιατρική κλινική, από πάρα πολύ αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι διδάσκουν τους δρόμους για να ανακαλύψει και να βρει κανείς και να ξεψαχνίσει της ψυχής του τα βάθη», είχε πει μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γαρδέλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ