Εξελίξεις στο θρίλερ με την σπιτονοικοκυρά- Τα 300.000 ευρώ στην τράπεζα

0
96

Νέα διάσταση στο θρίλερ με την 69χρονη σπιτονοικοκυρά στην Πάτρα, που πέθανε το 2020. Η αναφορά για τον Μάνο Δασκαλάκη και η πληροφορία που ήδη έχει μπει στο μικροσκόπιο…

Η σπιτονοικοκυρά πέθανε στην Πάτρα το 2020 με τις Αρχές να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις συνθήκες του θανάτου της, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend” βγήκε σήμερα ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, ο οποίος μίλησε για τις νέες εξελίξεις. Ο ίδιος αποκάλυψε μια πληροφορία που έχει πως ο Μάνος Δασκαλάκης, είχε πουλήσει, ως πληρεξούσιος, ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους αξίας 250.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος εξήγησε επίσης πως η συμπεριφορά της Ρούλας απέναντι στη σπιτονοικοκυρά τους ήταν εχθρική. Η σπιτονοικοκυρά πέθανε το Φθινόπωρο του 2020 στην Πάτρα. Ήταν η εποχή που όπως έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην τηλεοπτική της συνέντευξη στο Star, ήταν λεχώνα και δεν μπορούσε να πηγαίνει στο νοσοκομείο. Μια σειρά από μαρτυρίες όμως κάνουν λόγο για δικές της επισκέψεις στο νοσοκομείο, όπου μάλιστα όπως έχει αναφερθεί συστηνόταν ως ανιψιά της 69χρονης. Επιπλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει, πως η σπιτονοικοκυρά πέθανε από καρκίνο. Κάτι που όμως δεν προκύπτει στις Αρχές. Σε κάθε περίπτωση η ηλικιωμένη είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της.

Το μυστήριο με την σπιτονοικοκυρά στην Πάτρα συνεχίζεται. Οπως αποκαλύφθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης γνώρισε την σπιτονοικοκυρά όταν εργαζόταν ως διανομέας και της πήγαινε φαγητό. Προφανώς η γυναίκα μετά την γνωριμία ήθελε να βοηθήσει το ζευγάρι και παραχώρησε το σπίτι στο ισόγειο χωρίς χρήματα. Κάποια στιγμή ο Μάνος έκανε πρόβες με την κιθάρα του στον 1ο όροφο (και αυτόν τον είχε παραχωρήσει) και η γυναίκα έμενε στο δεύτερο. Φαίνεται όμως ότι η γυναίκα άρχισε να ενοχλείται (άγνωστο για ποιους λόγους) και ζήτησε ενοίκιο. Τότε άρχισαν οι προστριβές. Πάντως ο Μάνος εξακολουθούσε να χειρίζεται τα οικονομικά της αφού ήταν κατάκοιτη.

Η γυναίκα πέθανε το 2020 αλλά παραμένει άγνωστο αν ετάφη τελικά ή αν αποτεφρώθηκε όπως η ίδια επιθυμούσε. Στο Α’ νεκροταφείο πάντως υπάρχει ένας τάφος. Πρόχειρος. Με το όνομά της. Αλλά στο κάτω μέρος υπάρχει η φωτογραφία ενός αγνώστου. Ενός άνδρα. Ωστόσο υπάρχει ένα χαρτί – πιστοποιητικό θανάτου το οποίο έχει υπογραφεί από γιατρό.

Το Ανθρωποκτονιών διερευνά αν το έγγραφο είναι πλαστό. Στον τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας υπάρχουν 300.000 ευρώ αφού ο σύζυγός της που πέθανε πριν 4 χρόνια ήταν δικηγόρος Αθηνών και η ίδια καθηγήτρια. Να τονιστεί πως η έρευνα για την σπιτονοικοκυρά “τρέχει” παράλληλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ