Τι είπε για τους θανάτους των 3 παιδιών της η Πισπιρίγκου. Αφήνει υπονοούμενα για…

0
79
ektakti eidisi

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και έστειλε νέα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνηση μέσω του δικηγόρου που την επισκέφθηκε και την εκπροσωπεί. Τι είπε για τους θανάτους των 3 παιδιών της, στην Πάτρα…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει σταθερή και αμετακίνητη στους ισχυρισμούς, για τα νεκρά αγγελούδια της, στην Πάτρα. Αρνείται ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα και υποστηρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα σε όλα όσα έχουν γίνει. «Παλεύω πλέον μόνη μου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια» είπε μεταξύ άλλων στον δικηγόρο που θα κληθεί να την υπερασπιστεί την ερχόμενη Δευτέρα, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν. Στην δεύτερη περίπτωση όπως φαίνεται «φωτογραφίζει» τους γιατρούς αλλά στην πρώτη όταν μιλάει για άλλα εμπλεκόμενα άτομα δεν αναφέρεται σε εκείνους. Για την ώρα δεν θέλει να ονοματίσει αυτά τα πρόσωπα. Κάτι όμως που είναι πολύ πιθανό να κάνει το επόμενο διάστημα.

Μπροστά στις κάμερες, ο Όθωνας Παπαδόπουλος, έξω από τη ΓΑΔΑ ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία. Παραπονείται ότι παλεύει μόνη της όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να αποδείξει τι συνέβη και οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Προβάλει κάποιες αιτιάσεις τις οποίες θα ερευνήσουμε μέχρι τη Δευτέρα που είναι η απολογία. Είναι μία διαδικασία που είναι χρονοβόρα. Θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις. Εχει μακρύ δρόμο ακόμη η υπόθεση. Ερευνούμε κάποια πράγματα, κάποιες ενστάσεις και απορίες που διατύπωσε και η ίδια. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι σε αυτό το στάδιο, πριν τα επιβεβαιώσουμε. Είναι κάποιες σκέψεις της υπό έρευνα και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Ο δικηγόρος της 33χρονος αναφερόμενος στην κεταμίνη, την ουσία που βρέθηκε και στοίχισε τη ζωή στην 9χρονη Τζωρτζίνα ανέφερε: «Την ρώτησα για την κεταμίνη. Είπε πως δεν την γνωρίζει την ουσία και πρόσθεσε ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα με τις τοξικολογικές εξετάσεις γιατί υπάρχουν κάποιες ουσίες που έχουν χορηγηθεί μετά το περιστατικό μετά το επεισόδιο που είχε το θύμα, το μικρό κοριτσάκι και ενδεχομένως σχετίζονται με την ουσία, την κεταμίνη, η οποία φέρεται και από ότι φαίνεται βρέθηκε από την ιατροδικαστική. Αυτούσια η κεταμίνη δεν ήταν στη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε το κορίτσι, αλλά ως συστατικό άλλης ουσίας είναι κάτι που θα το δούμε».

Σχετικά με τα περιστατικά κρίσεων που είχε η Τζωρτζίνα και η 33χρονη φερόταν πως ήταν μόνη μαζί της ο κ.Παπαδόπουλος είπε «υπάρχουν περιστατικά που έχουν συμβεί στο παιδί σε μέρες που δεν ήταν η μητέρα μπροστά. Αυτό δεν το λέει η ίδια, αλλά προκύπτει μέσα από τη δικογραφία και ήταν από τα πρώτα πράγματα που μου έκανε εντύπωση».

Αναφορικά με τις κάμερες στο νοσοκομείο Παίδων είπε πως ήταν μία κοινωνική συζήτηση που έγινε στο όρθιο και αφορούσε άλλο ζήτημα. Την πιθανότητα ανίχνευσης και αποκάλυψης κρουσμάτων κλοπών για τα οποία γινόταν συζητήσεις εκείνη την περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ