Τα 3 βασικά βήματα για όμορφη επιδερμίδα!

0
306

Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική και έχει ξεχωριστές ανάγκες. Για παράδειγμα μπορεί να χρειάζεσαι ειδική θεραπεία άρα και παραπάνω προϊόντα αν αντιμετωπίζεις πανάδες ή ακμή. Το mamafagito.gr θα αναφερθεί σε μια γενική ρουτίνα ομορφιάς που απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες.

1.Το καθαριστικό προσώπου είναι απαραίτητο στη καθημερινή ρουτίνα σου. Πέρα από το να σε απαλάσσει από διάφορες βρωμιές που κατακάθονται στο δέρμα σου, σου δημιουργεί μια υγιή και ισορροποιημένη επιδερμίδα. Επίλεξε ένα προϊόν σύφωνα με τον τύπο δέρματος σου, γενικότερα όμως προτίμησε ένα ελαφρύ καθαριστικό με όσο το δυνατόν λιγότερα και πιο φυσικά υλικά. Πειραματίσου με διάφορα προϊόντα και βρες αυτό που βοηθάει τη δική σου επιδερμίδα!

2.Από τις σημαντικότερες κινήσεις που έχεις να κάνεις όσον αφορά τη σωστή περιποίηση σου είναι η επιλογή μιας καλής ενυδατικής κρέμας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του προσώπου σου. Η ενυδατική σου προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς, φρεσκάδας, αναζοωγόνησης, και προσφέρει στο δέρμα σου ελαστικότητα και λάμψη!

3.Τρίτο και τελευταίο σημαντικό προϊόν είναι η αντηλιακή κρέμα. Η επιλογή της πρέπει να αποτελεί μια συνειδητή κίνηση καθώς δεν πρόκειται μόνο για προϊόν ομορφιάς αλλά και προστασίας. Εταιρία, τιμή, υφή, μυρωδιά, όλα πρέπει να μελετηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος σου και ανάλογα με τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις. Ωστόσο πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς πολλές κρέμες περιέχουν υπερβολικό αριθμό χημικών και άλλων προσθέτων που εν τέλει βαραίνουν την επιδερμίδα σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ