28η Οκτωβρίου: Ανατροπή με την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη – Νέες ανακοινώσεις

0
22

Απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλάζει τα δεδομένα για την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Όπως μετέδωσε το OPEN, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου να περιλαμβάνει μόνο στρατιωτικά τμήματα και να περιοριστεί αυστηρά στα 60 λεπτά.

Το εορταστικό πρόγραμμα της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης
Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει το εορταστικό πρόγραμμα του Αγίου Δημητρίου καθώς και τη λιτάνευση των ιερών εικόνων της εκκλησίας και της Παναγίας «ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΗΣ» όπως και την τέλεση του πανηγυρικού αρχιερατικού συλλείτουργου προεξάρχοντος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμου το πρωί της 26ης Οκτωβρίου στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.

Από την περασμένη εβδομάδα έχει στηθεί η εξέδρα των επισήμων που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση έχει γίνει πρόβα και έχουν ανακοινωθεί και οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η ανακοίνωση της τροχαίας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
«Κατά τις ώρες 07.30-16.00 λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ