Τα λάθη που κάνουμε όταν βάφουμε τα μαλλιά μόνες μας στο σπίτι!

0
262

Τα λάθη που κάνουμε όταν βάφουμε τα μαλλιά μόνες μας στο σπίτι!

Το mamafagito.gr σου λέει τι πρέπει να προσέχεις.
Διάβασε προσεκτικά τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις:

1.Μην λούσεις τα μαλλιά σου για 48 ώρες μετά τη βαφή τους (εκτός εάν δεν σου αρέσει το χρώμα).
2.Μην πιστεύεις ότι αν διαλέξεις ένα χρώμα που φαίνεται όμορφο σε κάποια φίλη σου, θα είναι καλό και για σένα. Το χρώμα του δέρματος και των ματιών σου, η υφή των μαλλιών και το στυλ του κουρέματος και του χτενίσματός σου είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν το πώς ένα χρώμα φαίνεται στα μαλλιά σου.
3.Ποτέ μην αλλάζεις το χρώμα των μαλλιών σου την παραμονή πριν από ένα σημαντικό γεγονός.
4.Μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις για τη βαφή των μαλλιών σου. Αλλαγές στη ψυχική διάθεση και στην εποχή μπορεί να σε κάνουν να θέλεις αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σου. Παρ’ όλα αυτά, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να το σκεφτείς καλύτερα και να συμβουλευτείς έναν επαγγελματία.
5.Μην πιστεύεις ότι οι βαφές μαλλιών που ισχυρίζονται ότι είναι “φυσικές” είναι καλύτερες από τις άλλες. Μερικές φορές,μερικά από τα “φυσικά” συστατικά περιορίζουν μελλοντικές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών σου.
6.Μην πειραματίζεσαι με τις δικές σου συνταγές. Στο Internet θα βρεις αφθονία συνταγών για βαφές μαλλιών. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές από αυτές μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σου χωρίς καν να αλλάξουν το χρώμα τους. Ακόμη χειρότερα, ανάλογα με το αρχικό χρώμα και τον τύπο των μαλλιών σου, αυτές οι συνταγές μπορεί να έχουν τρομακτικά αποτελέσματα όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών σου.
7.Μην προσπαθείς να διορθώσεις λάθη μόνη σου. Αν μια βαφή για χρήση στο σπίτι έχει ένα αποτέλεσμα που δεν σου αρέσει ή κάνει ζημιά στα μαλλιά σου, μην προσπαθήσεις να διορθώσεις αυτά τα λάθη μόνη σου. Επισκέψου έναν επαγγελματία για να επαναφέρει την υγεία και το χρώμα των μαλλιών σου.
8.Μη βάφεις τα μαλλιά σου πάρα πολύ συχνά. Μπορεί να είναι δελεαστικό να βάφεις τα μαλλιά σου κάθε μήνα για να κρατάς το χρώμα τους έντονο και φρέσκο, αλλά αυτή η συχνότητα βαφής των μαλλιών μπορεί να τα καταστρέψει. Αντ ‘ αυτού, να εκτελείς μια πλήρη βαφή μαλλιών μόνο κάθε 3 με 6 μήνες και να βάφεις τις ρίζες των μαλλιών ενδιάμεσα στις πλήρεις βαφές.
9.Μην χρησιμοποιείς συνηθισμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών όταν είναι βαμμένα. Τα κανονικά προϊόντα μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά που έχουν βαφεί ή μπορούν να ξεπλύνουν γρήγορα και να ξεθωριάσουν το χρώμα τους. Για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου και το χρώμα τους, να επιλέγεις πάντα σαμπουάν, μαλακτικά και προϊόντα styling που περιέχουν ήπια καθαριστικά, πλούσια ενυδατικά και αντηλιακή προστασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ